Rik van Kan van HGC naar Amsterdam

In navolging van Wiegert Schut maakt ook Rik van Kan de overstap van HGC naar Amsterdam. De 26-jarige aanvaller was zes seizoenen actief voor de club uit Wassenaar.

“Ik wil weer helemaal op topniveau kunnen trainen en spelen met een staf en omgeving die dat biedt”, zegt Van Kan op de website van Amsterdam.
Bestuurslid tophockey Fons Fonteijn is blij met de komst van Van Kan: “Rik is heel snel, sterk en ambitieus, dat kunnen we met ons aanvallende spel bij Amsterdam goed gebruiken.”

Vertrek

Naast Van Kan en Schut kondigden ook Jorrit Croon (Bloemendaal), Koen Bakhuis (KHC Dragons), Tristan Algera (Rotterdam) en Lucas Martinez Ruiz (Oranje-Rood) hun vertrek aan bij HGC.

Daartegenover staat de komst van Ashley Jackson, de Belgische internationals Tanguy Cosyns en Maxime Plennevaux en de Japanse international Kenta Tanake. Ook Seve van Ass keert terug op het oude nest, dat komend seizoen onder leiding zal staan van vader Paul.

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2018-2019

Comments (1)

  1. “Ik wil weer helemaal op topniveau kunnen trainen en spelen met een staf en omgeving die dat biedt”

    Wow. Van Kan is best vooruit gegaan in zijn tijd bij HG want bij Bloemendaal had hij geen basisplaats maar om nu gelijk maar te denken dat hij zich kan meten met de top van de hoofdklasse gaat me toch iets te ver. Hoop dat hij me kan verbazen…

Reageer

Contact Us