Robbert Kemperman alsnog naar India voor HIL | Hoofdklasse Hockey Nederland

Robbert Kemperman alsnog naar India voor HIL

Robbert Kemperman vertrekt naar India. De international van Kampong gaat spelen voor Dabang Mumbai in de Hockey India League (HIL). Dat meldt RTV Utrecht. Bij de ploeg treft Kemperman zijn Utrechtse ploeggenoten Sander de Wijn en David Harte.

In eerste instantie was Kemperman niet gekozen tijdens de spelersveiling van de HIL, maar door een blessure in de selectie van Dabang Mumbai kwam alsnog een plek vrij voor de international.

Niet op stage met Nederlands team

De keuze voor de HIL betekent dat Kemperman niet met Oranje meegaat op trainingsstage in Zuid-Afrika. Bondscoach Max Caldas heeft inmiddels Bram van Groesen als vervanger opgeroepen.

Comments (5)

  1. Kampong mist mogelijk in de 1e wedstrijd na de winterstop tegen Amsterdam de Wijn, Harte en Kemperman. Ben zeer benieuwd of het wedstrijdschema nu wel aangepast gaat worden door de KNHB. In eerste instantie betrof het alleen Oranje Rood en Rotterdam en was het geen probleem. Maar nu het ook Kampong en Amsterdam betreft begint het serieuzere vormen aan te nemen. we gaan het meemaken…

  2. Alle clubs zijn in het hele proces van de speeldata betrokken via de HHcv. Als de HHcv eruit komt met alternatieve data, dan zal er misschien nog wat mogelijk zijn bij de KNHB. Het komt alleen wel voor de buitenwereld nogal amateuristisch over. Denk ook niet dat alle hoofdklasseclubs de wedstrijden willen verplaatsen.

  3. Onzin!!! Als deze mannen kiezen voor financieel gewin , dan is dat hun keuze en hoeft de rest niet aangepast te worden. Je bent verbonden aan een club die ook de nodige muntjes voor jr op t afel legt dus als je dit doet en je club gaat hiermee akkoord dan dragen zij beide de gevolgen.

  4. En Amsterdam Bakker, Kavanagh en Reid-Ross. Prima toch?

  5. Amateursport is het en blijft het…. Kemperman echte geldspeler, niets mis mee. Wel in hockeyland.

Reageer