Ronald Hugers nieuwe coach Heren 1 hdm

Ronald Hugers wordt voor het seizoen 2016 – 2017 de trainer/coach van Heren 1 van hdm. Dat maakt de Haagse club dinsdag bekend. De spelergroep heeft volgens de vereniging met veel enthousiasme gereageerd op de aanstelling van Hugers.

Hdm en Hugers zullen volgend seizoen voor de derde keer met elkaar samenwerken. De eerdere samenwerkingen zijn zeer succesvol geweest. Heren 1 werd tijdens de eerste periode van Hugers onder meer tweede van Nederland, twee keer winnaar van de KNHB-beker en twee keer Europacup 2 finalist. Aan het eind van zijn tweede periode wist de oefenmeester met het eerste mannenteam naar de Hoofdklasse te promoveren.

Hugers komt over van Victoria en volgt Nanco Jansonius op in Den Haag.

Bekijk hier het complete overzicht van vertrekkende en nieuwe coaches in de mannenovergangsklasse.

Comments (5)

  1. K.J. Poortvliet

    Is dit een serieus persbericht?! Hdm 2e van Nederland? Winnaar van de KNHB-beker?! En Eurocup 2 finalist?! Was dit nog op gras?!! En top dat je in je bericht (moet) plaatst(en) dat de spelers groep “enthousiast” heeft gereageerd! Was het nieuws dat Nanco weg moest zo zwaar gevallen dan?

  2. Ja dat zat erin. Die is dus achter de rug van Jansonius om al ingelijfd.

  3. @poortvliet. Dat is geen koe uit de sloot halen maar een kadaver. Wat een onzin. Natuurlijk was er al een vervanger voor Jansonius, zo werkt dat nu eenmaal.

  4. Realiteit

    Goede keus!

  5. Wordt er nog melding gemaakt van het vertrek van spee??!!

Reageer

Contact Us