Rotterdam legt Blok, Van Dam en Bakker langer vast

Rotterdam heeft het pas 16‐jarige talent Justen Blok (rechts op de foto) voor meerdere jaren aan zich gebonden. Ook heeft de club de doorlopende overeenkomsten met de jonge internationals Thijs van Dam (links) en Jochem Bakker (midden) opengebroken en voor meerdere jaren verlengd.

Blok is zijn carrière begonnen bij Ring Pass en heeft als D‐junior de overstap gemaakt naar Rotterdam waar hij de afgelopen jaren de jeugdopleiding heeft doorlopen. Blok maakt ook deel uit van de selectie van Nederland Jongens A. Dit seizoen traint hij regelmatig mee met de selectie van Rotterdam en heeft hij inmiddels zijn debuut in de Hoofdklasse gemaakt.

Van Dam en Bakker

Van Dam speelde afgelopen winter met Jong Oranje het WK in India en werd daarna toegevoegd aan de trainingsgroep van het ‘grote’ Oranje. Jochem Bakker viel in november als één van de laatste spelers af bij de selectie van Jong Oranje voor het WK, maar kwam deze winter wel uit voor het Nederlands zaalteam.

“Justen is een groot talent en is voor de toekomst vast en zeker een waardevolle speler van Rotterdam”, zeg Mark van Rijn, bestuurslid tophockey. “Thijs en Jochem hebben hun waarde al bewezen. Het voelt goed om deze drie jongens, die allen uit onze eigen jeugdopleiding afkomstig zijn, nu voor langere tijd aan onze club te verbinden. Deze spelers vormen de nieuwe generatie van onze mannenselectie.”

Reageer

Contact Us