Rotterdam meldt komst Lukas Siebinga

De mannen van Rotterdam hebben de selectie uitgebreid met Lukas Siebinga, dat bericht de Zuid-Hollandse club dinsdag in een persbericht. De UTRECHT-KAMPONG-HEREN I25‐jarige middenvelder is afkomstig van het Utrechtse Kampong, maar kwam het afgelopen seizoen niet in actie omdat hij een wereldreis heeft gemaakt.

Siebinga speelde vanaf 2007 met Kampong in de hoofdklasse. Ook maakte hij deel uit van Jong Oranje dat in 2009 in Maleisië een zilveren medaille won tijdens de Junior World Cup. Een jaar later veroverde Siebinga met Jong Oranje in Polen de Europese titel.

 

 

Comments (7)

 1. van halst

  deze overgang roept vragen bij me op.
  Was Reinoud Wolff als enige zo slim om Lukas te bellen nadat hij terug was van z’n wereldreis en/of waren de beleidsbepalers van Kampong Lukas vergeten ( lekker handig!!)? Of was Lukas aan een andere omgeving toe naar jaren kampong? Al met al, slimme zet van R’dam. Wolff kent Lukas van Kampong en weet wat hij aan hem heeft net zoals hij dat wist een paar jaar geleden toen hij Joost van den Berg aantrok . Bekijk je het van de kant van Kampong dan is het niet zo slim. Lukas zou een van de weinige spelers zijn die uit de kampongjeugd ( ja ik weet dat hij oorspronkelijk van Doorn komt) komt in de selectie komend jaar. ( Caspers, Jonker, Balk, de Ridder) en bovendien is hij beter dan een aantal spelers die in de huidige spelersgroep ( oa Marres, de Wert)

 2. Goeie zet van Reinoud!! Waardevolle teamspeler die ook sociaal zijn mannetje weet te staan in een team. Jarenlang vaste waarde geweest voor de blauw/witte van Utrecht. Succes Luuk.

 3. er is ook in stilte afscheid genomen van een echte Blauwwit man; de assistent en coach van JA1 Tim Oudenaller.

  Blijft weinig over……

 4. Cartouche

  De beste man komt van Cartouche en heeft nog even voor USHC gespeeld…

 5. Beste Hans,

  je bent niet echt goed op de hoogte. Tim Oudenaller coacht volgend jaar JA1 op Kampong. Hoezo afscheid nemen?

  Ik wacht met smart op je volgende Kampong-bash-input.

 6. Oudenaller is toch geen assistent meer bij Blauwwit H! maar staat op zondag bij Qui Vive….

  Dus hoezo niet op de hoogte.

 7. Ik zou je tekst nog maar eens lezen.

Reageer