Rutger Marres verruilt Kampong voor Pinoké

Pinoké heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Rutger Marres en Diego Arana. De 26-jarige Marres komt over van landskampioen Kampong waarmee de middenvelder eerder ook de EHL won. De twee jaar oudere Arana is Spaans international en is afkomstig van RS Tenis uit Santander. Met twintig treffers eindigde de spits op een derde plaats in het topscorersklassement.

“Niet alleen door hun leeftijd, maar ook door hun ervaring op het hoogste niveau zullen zij een meerwaarde zijn en meer balans brengen in onze jonge selectie. Rutger zorgt voor controle op het middenveld terwijl Diego een uitstekend neusje voor de goal heeft”, aldus Michiel Hilders, commissaris tophockey bij de Steekneuzen.

Warmerdam en Landbrug verlengen

Tevens verlengde Pinoké de verbintenissen met Dennis Warmerdam en Marlon Landbrug. “Beide spelers hebben zich geweldig ontwikkeld. Bovendien zijn het jongens van de club, dus we vinden het fantastisch dat ze voor langere tijd kiezen voor Pinoké”, meldt Hilders in het persbericht.

Pinoké heeft inmiddels afscheid genomen van de Aussies Matt Gohdes en Aran Zalewski. Zij keren om terug naar hun vaderland om zich op het WK voor te bereiden.

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2017-2018

Comments (1)

  1. mooie aanwinst

    Ik denk voor Pinoke twee mooie aanwinsten. Ben erg benieuwd hoe Pinoke het gaat doen komend jaar? Wordt de stijgende lijn komende jaren doorgezet?

Reageer

Contact Us