Comments (5)

 1. Die keeper van Rotterdam gaat ze nog een hoop punten kosten.

 2. Ik vraag mij ten zeerste af of jij enig idee hebt waar je over praat. Keeper van Rotterdam heeft afgelopen seizoen een zeer zware blessure gehad maar is een fantastische keeper. Dat het nu nog niet helemaal lekker gaat (Dat heb je heel goed gezien in de samenvatting, klasse!), zal daar vast mee te maken hebben. Wedstrijdritme zal vermoedelijk de beste man een hoop goed doen.

  Het is behoorlijk kort door de bocht om dan te suggereren dat hij het hele seizoen op dit niveau zou blijven. Vandaar mijn vermoeden dat jij na het zien van de samenvatting een makkelijk commentaar plaatst zonder dat je weet hoe het zit.

 3. @@liefhebber, dat deze keeper een zware blessure heeft gehad is reuze vervelend voor hem maar staat totaal los van zijn kwaliteiten, Rotterdam krijgt veel te makkelijk goals tegen. In de 1e wedstrijd tegen Hgc zit hij er 3x naast bij de corner van Algera en dat is dan nog niet eens een echte specialist. Ook afgelopen zondag vliegt er weer een corner in die gewoon houdbaar is, er vliegt uit een lastige hoek nog een schot door zijn benen heen.

  Deze jongen doet zijn best maar is geen hoogvlieger en dat gaat Rotterdam opbreken dit seizoen.

 4. @@Liefhebber

  Ik lees allemaal argumenten die een mooie input zijn voor een evaluatie in de winterstop als men zich in Rotterdam de vraag gaat stellen; “Waarom missen we wat punten?”. Het zijn dan zelfs nog valide argumenten en hem treft qua inzet waarschijnlijk ook geen enkele blaam.

  Je geeft echter zelf al aan dat het niet helemaal lekker gaat. Ik ga net als Liefhebber wat verder, met een keeper die wél wedstrijdritme heeft, die niet die blessure heeft gehad en die NU fantastisch keept win je de afgelopen twee wedstrijden gewoon en heb je 4 punten meer. Je kunt er van alles op los laten hij ziet er in beide wedstrijden bij twee goals niet goed uit, punt. Je kunt je afvragen of je als team met zo’n gedachte in je hoofd (want die zit er echt wel) wellicht ook niet te veel op je tenen gaat lopen om hem te ontzien en of het dus vanuit de staf een goede keuze is om hem zo vlak na het wedstrijdfit zijn voor de leeuwen te gooien bij HGC en OR. Het alternatief zal waarschijnlijk minder zijn geweest?

  Het is nu aan die jongen om dat te vergeten en dat ritme te vinden en de kwaliteiten die hij ongetwijfeld heeft weer op te pakken, Rotterdam heeft dan voldoende kwaliteit om die verloren puntjes te herstellen.

  Je kunt dus iemand best aanvallen op een reactie van één regel die een negatief toekomstbeeld neerzet maar je kunt het hem ook niet echt verwijten gelet op de resultaten so far..Hoever je dan op de hoogte bent van de situatie is niet relevant?

 5. Wow! Wat een gestreste reacties allemaal. Gaat het wel goed bij Rotterdam?

Reageer

Contact Us