Comments (16)

 1. Dramatische prestatie van Roel van Eert gisteren. Geen strafbal na een duidelijke overtreding op Marc Schwarz en aan de 3-2 gaat een shoot van Schaerweijde vooraf. Bal komt tegen bovenbeen van van Slooten op de kop cirkel. Dat zal je maar een plek in de hoofdklasse kosten…..

 2. Op 4:17 neemt de Schaerweijde aanvaller ook de bal mee met zijn lichaam. beter te zien op 4:27

 3. Schearweijde fan

  minuut 1:52 is ook absoluut een strafbal voor SCHC..man man man

 4. intens slechte arbitrage, ik hoop dat de KNHB hier nog wat aan gaat doen, want dit kunnen inderdaad dure punten zijn voor SCHC.

 5. hockeyfan

  /als SCHC wat slimmer met hun kansen was omgegaan, en daarmee bedoel ik veld kansen en corners hadden ze gewonnen er stonden zo wel bij de corners als bij de veldkansen genoeg mensen vrij. Als je na drie strafcorners nog niet scoort speel je die ook een keer op de variant.

 6. De wedstrijd had twee kanten op kunnen gaan mede gezien het feit dat Schaerweijde gezien hun kunnen een zeer matige wedstrijd speelde, maar om Van Eert daar de schuld van te geven is totale onzin, dan had je de andere scheidsrechter die eer mogen gunnen die floot de eerste helft zeker alles in het voordeel van SCHC. De spelers hebben het gedaan, gemist en gescoord, en zeker de scheidsrechters niet!! Dit is een typische wedstrijd onderin met grote belangen en dan moet je zelf laten zien wie er beter is!!

 7. Beste Hans, ik was er gister ook ben het met je eens de wedstrijd had twee kanten op kunnen gaan, maar zeg nou zelf als je heel eerlijk : een goal uit een shoot situatie en allereerst een strafbal waaruit een 2-0 had kunnen komen dan was de wedstrijd totaal anders geweest. En dat vind ik persoonlijk wel heel erg. En zeker als het zulke cruciale fouten zijn.

 8. *maar zeg nou zelf als je heel eerlijk bent:

 9. Je moet het gewoon eerlijk analyseren. Het gaat niet om gemiste corners of doelpogingen in dit geval. Strafbal is een strafbal en shoot is shoot. Je traint toch niet omdat je weet dat de scheids fouten gaat maken.

 10. Tja… Eerlijk gezegd had ik ook niet anders verwacht… Over het algemeen fluiten bondsscheidsrechters vaak liever tegen dan voor SCHC. Onder andere Thijs Retra en Bart de Liefde hebben daar veel last van en ook Roel van Eert lijkt er hier last van te hebben. Ook de dames hebben al eens het landskampioenschap door hun neus zien worden geboord door ernstig falende scheidssrechters en ook bij de heren lijkt dit zomaar van belang te kunnen worden. Mogelijk heeft dit trouwens ook te maken met de bij vlagen zeer onsportieve aanhang van SCHC, wat zelfs bij jeugdwedstrijden al opspeelt.

  Mocht dit trouwens niet het geval zijn, lijkt het me nog zorgwekkender, aangezien Roel van Eert toch bekend staat als de best scheidsrechter van Nederland en zal hij dus ook wel weer de play-off finale krijgen toegewezen… Daar kan je toch ook niet echt vrolijk van worden..

 11. Calimero gedrag! Kom op man jankerds, de hele wereld is tegen schc. Shoot kun je een x missen en domme beslissing bij de vermeende strafbal idd, pech gehad. Dit is volgende week weer andersom, part of the game. De coach van scha had geen idee van de stand na de wedstrijd, misschien moeten ze zich gewoon focussen op dingen waar ze wel invloed op hebben.

 12. zinloos juichen

  Dat juichen bij het halen van een strafcorner kunnen ze bij SCHC voortaan maar beter achterwege laten. Het rendement was nihil en eigenlijk beschamend voor een team dat pretendeert een echte hoofdklasser te zijn. Geen enkele variant, alle corners kende dezelfde uitvoering. Ik denk dat SCHC na deze wedstrijd vooral bij zichzelf te rade moet gaan in plaats van de arbitrage de schuld van de nederlaag te geven. De donkere wolken boven Bilthoven hebben zij volledig aan zichzelf te wijten.

 13. @sjon en zinloos juichen

  Ik ben helemaal niet voor SCHC. Het zal me een zorg zij. Ik constateer bij deze wedstrijd zeer dubieuze beslissingen. Die de uitslag hebben bepaald.

 14. Heb wedstrijd gezien zondag en die voor de winterstop in Bilthoven ook. Ben zelf niet voor SCHC of Schearweijde. SCHC was over geheel genomen dreigender en veel beter dan in eerste wedstrijd. Toen hadden ze verdiend te verliezen en speelden ze met geluk gelijk (er werd een cleane goal van Schaerweijde afgekeurd en Schaerweijde miste wel 10 strafcorners). Nu was een gelijkspel op basis van veldspel verdiend geweest maar verloor SCHC. Schaerweijde bleef door gaan tot het einde en bleven er in geloven. Dat het dan een mazzel goaltje is hebben ze zelf afgedwongen. Over het geheel is Schaerweijde de betere ploeg die voor de winterstop pech had en nu geluk afdwingt. Ik vindt het trouwens niet een strafbal voor Schwarz. En SCHC had zeker de scheidsen niet tegen. Schaerweijde kreeg wel drie corners niet de ze hadden moeten krijgen. SCHC krijgt voor fysieke overtreding in eigen 23 meter een groene kaart van Van Eert maar er volgt geen corner… Als ze beiden playouts halen moeten ze wel wat beter gaan spelen om de overgangsklasser te verslaan.

 15. ROEL VAN EERT???

  Roel van eert is verre weg de meeste overschatte scheidsrechter van Nederland. Waardeloos hoe deze man al jaren staat te fluiten,

 16. Wat n onzin allemaal, gebaseerd op n filmpje van 6/7 minuten.
  Ik was erbij afg zondag. De wedstrijd ging 2 kanten op en zo ook de arbitrage. De ene x ih voordeel v SCHC de andere x van SW.
  SW bleef vechten en heeft daarom gewonnen.

Reageer

Contact Us