Sander Baart verruilt Real Club de Polo voor Braxgata | Hoofdklasse Hockey Nederland

Sander Baart verruilt Real Club de Polo voor Braxgata

Sander Baart keert terug naar België. De 28-jarige international vervolgt zijn loopbaan bij Braxgata. Dit seizoen speelde Baart voor het Spaanse Real Club de Polo, nadat hij door een procedurefout niet speelgerechtigd was voor Royal Antwerp.

Antwerp kende een teleurstellend seizoen en degradeerde. Omdat Baart op het hoogste niveau actie wil blijven, tekende hij voor drie seizoenen voor Braxgata.

“Het is met pijn in het hart dat ik moet melden dat ik de uitdaging, die ik vorig seizoen aanging met RAHC, niet verder ga afmaken. Ik hoop dat ze de tegenslagen weten om te te buigen en snel terugkeren op het hoogste niveau”, schrijft Baart op zijn Instagram.

Afsluiten met titel

“Ik ben Real Club de Polo de Barcelona enorm dankbaar mij dit seizoen met open armen te hebben ontvangen. Ik hoop dat wij dit Spaanse avontuur samen kunnen afsluiten met nog een titel. Er wacht mij een mooie nieuwe uitdaging om de komende drie seizoenen te gaan presteren bij Braxgata HockeyClub. Ik kijk er naar uit om met deze ambitieuze Antwerpse club verder te gaan en stappen te zetten richting de Belgische en hopelijk Europese top.”

Reageer