Sandra van Loon nieuwe voorzitter Kampong Hockey - Hoofdklasse Hockey Nederland

Sandra van Loon nieuwe voorzitter Kampong Hockey

Sandra van Loon – Vercauteren (48) is gisteravond op de Algemene Ledenvergadering van Kampong Hockey benoemd tot nieuwe voorzitter van Kampong Hockey. Zij volgt Dennis de Breij op en is de eerste vrouwelijke voorzitter van Kampong Hockey.

 Sandra was sinds 2019 secretaris in het bestuur en daarvoor heeft zij meerdere vrijwilligersrollen vervuld binnen de jeugd en Club Blauw. In het dagelijks leven is Sandra notaris/partner bij advocaten- en notariskantoor HVG Law LLP. Jasper Baks is benoemd tot nieuwe secretaris. Cees Vernooij neemt de taken van Rob Mattheijssen over als penningmeester.

Dennis de Breij, vertrekkend voorzitter van Kampong Hockey, stopt na ruim 5 jaar. Eerst als bestuurslid Tophockey en daarna als voorzitter.In zijn afscheidsspeech zei hij: “We hebben de afgelopen periode bij Kampong fantastische dingen gerealiseerd: een compleet nieuw clubhuis naar de normen van deze tijd, een prachtig hoofdveld, structureel een plek in de top van het Nederlandse hockey en een sfeervolle en sterke vereniging. Het was geweldig om daaraan mee te mogen werken. Dit is het juiste moment om het stokje over te dragen en ik ben erg blij dat Sandra het overneemt. Zij is een echte verbinder en Kampong zal daar veel plezier van hebben.”

 Sandra van Loon: “Ik ben vooral trots op Kampong en wat we hier al jaren met elkaar tot stand brengen. Op onze eigen manier en vernieuwend. Met de nieuwe en bestaande bestuursleden gaan we ervoor zorgen dat de lijn wordt doorgetrokken en ik voel me vereerd dat ik daarvan de voorzitter mag zijn.”

Reageer