Schaerweijde verlengt met Casper, Casper en Caspar

Schaerweijde is met Casper Horn, Caspar Dobbelaar en Casper Rietveld tot overeenstemming gekomen het contract te verlengen met een jaar. Dat betekent dat deze spelers tot en met het seizoen 2016-2017 in het rood-zwart zullen uitkomen.

8. Casper Horn
Casper Horn
18. Casper Rietveld
Casper Rietveld
12. Caspar Dobbelaar
Caspar Dobbelaar

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestuurslid Martijn Marree: ‘De afgelopen vier seizoenen zijn wij er in geslaagd op het hoogste niveau uit te komen. Die lijn willen wij voortzetten. We zijn erg blij met deze spelers en hebben, na eerder deze zomer overeenstemming te hebben bereikt met Leon Hemminga, ook de contracten met deze spelers verlengd. De komende weken zullen ook gesprekken worden gevoerd met andere spelers om binnen het kader van continuïteit de verbintenis met Schaerweijde langer te laten duren.’

Schaerweijde werd afgelopen weekend zevende op het ABN AMRO-toernooi, waar alle hoofdklasseclubs uitkwamen en begint aanstaande zondag 13 september de competitie met een thuiswedstrijd tegen Bloemendaal.

Hoofdklassehockey.nl is bezig de teampagina’s voor het seizoen 2015-2016 te updaten. Op de pagina van Schaerweijde zijn alle spelers van het komende jaar reeds te bewonderen.

Reageer