SCHC trekt vijftal spelers aan

SCHC heeft de selectie van Heren 1 versterkt met een vijftal spelers: Caspar Dobbelaar, Max Vergnes, Vincent Spitaels, Sebastiaan Molkenboer en Brent van Bijnen.

Dobbelaar komt over van Schaerweijde en Vergnes speelde voor Bloemendaal en HBS. Beiden zullen het middenveld van de ploeg uit Bilthoven gaan versterken. Spitaels komt over van HIC (daarvoor HGC) en zal een positie in de achterste linie krijgen. De voorhoede wordt versterkt met Molkenboer, die overkomt van Rotterdam. Daarnaast kiest jong talent en speler van Nederlands Jongens A Brent van Bijnen voor SCHC. Hij speelde tot nu toe bij Den Bosch in de voorhoede. Enige tijd geleden werd al bekendgemaakt dat Max Sweering de selectie van SCHC versterkt, de aanvaller komt over van Amsterdam.

Contracten verlengd

Al eerder in het seizoen verlengden sterkhouders Daan Dullemeijer, Bram Weers, Roderick Tam, Bas Appels, Leon van Barneveld, Steef Stroeken, Friso Liezenberg, Matthijs Odekerken en Thomas Vis hun overeenkomst met de club. Uit eigen gelederen wordt Cedric Terwel toegevoegd aan de selectie.

Hoofdcoach Michiel van der Struijk wordt komend seizoen wederom geassisteerd door Wieger Wiese. Nieuw in de staf is Marc-Jan Derksen, tevens Technisch Coördinator van de club. Hij vervangt Paul-Robert Lankhout die op de achtergrond actief blijft als adviseur van het bestuur en de Commissie Tophockey van SCHC.

Hoofdklassewaardig

Hendrik Willemsen, bestuurslid tophockey SCHC: “We zijn erg blij dat deze spelers kiezen voor SCHC. Met het vertrek van aanvoerder Leonard Posthumus Meyjes en spelers als Ingwer Wiese, Marc Schwarz en Barend van den Berg verlies je in een klap veel ervaring. Het is de kunst om nieuwe – jonge – spelers aan te trekken waarmee we verder kunnen bouwen aan een hoofdklassewaardig team. Het is belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen in een omgeving met spelers die het klappen van de zweep kennen. Met het aantrekken van deze spelers beschikken we over een goede mix van ervaren spelers en jonge talenten.”

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2018-2019

Comments (1)

  1. Die bolle achterin ging toch ook weg? Naar Rdam toch?

Reageer

Contact Us