Slechte generale repetitie Pakistan in aanloop naar de wedstrijd tegen Oranje - Hoofdklasse Hockey Nederland

Slechte generale repetitie Pakistan in aanloop naar de wedstrijd tegen Oranje

 

In aanloop naar de dubbele ontmoeting met het Nederlands Elftal, heeft tegenstander Pakistan een dubbele nederlaag geleden tegen Duitsland. Waar gisteren met 6 – 1 werd verloren, werd de ploeg van Junaid vandaag met 6 – 2 verslagen door dezelfde tegenstander. 

De wedstrijd tussen Duitsland en Pakistan kwam vandaag pas laat op gang. In de eerste helft werd er niet gescoord. Marco Miltkau mocht in de 32ste minuut pas aanleggen voor het eerste doelpunt van Duitsland. In de 45ste minuut kwam Duitsland verder op voorsprong. Toch was het Pakistan-speler Ghazanfar die in dezelfde minuut de spanning in de wedstrijd terug bracht. Met een 2 – 1 voorsprong had Pakistan nog een kwart om iets terug te gaan doen.

Toch was het de Duitse ploeg die in het vierde kwart haar kracht liet zien. Met doelpunten van Ruhr (2x) en Grosse liep Duitsland verder uit. Uiteindelijk was het Memhood die de score op 6 – 2 kon brengen.

Komende zaterdag staat de dubbele ontmoeting tussen Pakistan en Nederland op het programma. Om 16.00 uur start de wedstrijd in het Wagener stadion. Degene die dit weekend wint, mag komend jaar meedoen aan de Olympische Spelen in Tokyo.

Reageer