Spaans international Mir naar Bloemendaal

Andrés Mir is het aanstaande seizoen te bewonderen op de Nederlandse velden. De 28-jarige Spaans international gaat spelen voor Bloemendaal, hij komt over van het Madrileense Club de Campo.

Mir is de derde nieuwkomer voor Bloemendaal. Ook Thierry Brinkman en Russel Ford versterken volgend seizoen de Mussen.

Comments (3)

  1. Floppieenteun

    Prima aankopen van Bloemendaal. Zeker gezien het pre-olympische jaar. Vraag me wel af of het voldoende is om serieus mee te doen om de landstitel. Denk helaas van niet, maar hoop dat ik me vergis. Bloemendaal heeft tot nog toe niet de corner gehaald, die OZ, Amsterdam, Rotterdam en HGC wel hebben. Dat is een enorm verschil met verleden jaar. Ook is de creativiteit van Gougnard nog niet gehaald. Een creatieve topspeler erbij (type Briels, Child), zou naar mijn mening het verschil kunnen maken. Een must om echt voor de landstitel te gaan.

  2. Ja, ik begrijp ook niet waarom er nog geen strafcorner is gehaald. Tom Boon had een prachtig seizoen, maar zijn SC was niet altijd even goed. Pas wnneer Bloemendaal een to pcorner haalt gaat het weer mee doen om de prijzen.

  3. Floppieenteun

    @gras, klopt inderdaad dat op de cruciale momenten z´n strafcorner niet altijd top was. Over het hele jaar gezien was z´n strafcorner wel erg goed. 33 goals in een seizoen is niet niks. Vond Boon juist als veldspeler wat tegenvallen. Is het geen idee om voor dit tussenjaar een van de oude cracks terug te halen? N. Meijer, Kessing? Simpele oplossing om de selectie te versterken.

Reageer