Stefan Duyf: "We zijn gepakt door Haagse bluf" - Hoofdklasse Hockey Nederland

Stefan Duyf: “We zijn gepakt door Haagse bluf”

De hockeyers van Push zijn gestrand in de play-offs om promotie naar de Hoofdklasse. De Bredanaars verloren zondag op eigen veld de return tegen Klein Zwitserland met 2-3.

Push had zaterdag het eerste duel ook al verloren. Dat gebeurde na het nemen van strafballen.

“Klote”, aldus Push-speler Stefan Duyf op Omroep Brabant. “Echt een ontzettende domper. Na de 2-0 hadden we de wedstrijd in de knip. Dan valt de 2-1 en zijn we het helemaal kwijt. We zijn gepakt met Haagse bluf.”

“We hebben het zelf weggegooid”, wist ook trainer Sven van der Most. “Dat is de realiteit, ook al past het bij ons leertraject. Topsport is keihard. Hockeywedstrijden duren 70 minuten en je komt op dit niveau niet weg met 60 minuten. Dat hebben we dit weekend twee keer gedaan.”

Bron: Omroep Brabant

Comments (2)

  1. Push is gepakt door hele smerige overtredingen.

  2. Het is altijd jammer om te zien dat er mensen zijn die slecht tegen hun verlies kunnen… Ik ben heel erg benieuwd over welke overtredingen je het dan wel niet hebt.. Naar mijn mening was de eerste wedstrijden van beide kanten hard en vielen de slachtoffers ongelukkig uit voor push, maar dat had net zo goed bij KZ zo kunnen zijn. De tweede wedstrijd was sportief zonder zware overtredingen. Push komt twee keer op voorsprong en vergeet twee keer de voorsprong vast te houden door relatief dom(zeker de eerste wedstrijd) de wedstrijd uit handen te geven… Mede daardoor kan je concluderen dat KZ gewoon een stapje verder is. Desalniettemin is push gewoon een goede ploeg.

Reageer