Thijn Knetemann van Schaerweijde naar Pinoké

Thijn Knetemann verruilt na de zomer Schaerweijde in voor Pinoké. De aanvoerder van het vaandelteam van de Zeister formatie wil graag hockeyen in de omgeving van Amsterdam, waar hij woont en studeert.

Voordat Knetemann uit Zeist vertrekt, speelt hij eerst met Schaerweijde nog play-outs. ‘Ik ben zeer gemotiveerd om mijn team te leiden en Schaerweijde in de Hoofdklasse te houden. We hebben de afgelopen weken een ongelofelijke prestatie verricht: we haalden na de winterstop 15 punten. Daardoor gebeurde wat niemand voor mogelijk heeft gehouden: Schaerweijde gaat nu tegen of Victoria of Tilburg play-uots spelen. Het spreekt voor zich dat ik die klus wil afmaken en met opgeheven hoofd kan vertrekken naar Amstelveen’, aldus Knetemann op de website van Schaerweijde.

Begrip voor overstap

Bestuurslid Martijn Marree, verantwoordelijk voor tophockey bij Schaerweijde, betreurt het vertrek van de captain, maar heeft er wel begrip voor: ‘Thijn heeft de afgelopen jaren en zeker na deze winterstop de kar getrokken. Altijd ging hij voorop in de strijd en nam zijn verantwoordelijkheid. Zo’n speler zien wij niet graag vertrekken. Maar na het hockey wacht Thijn straks een maatschappelijke carrière. Wil hij die goed oppakken dan is de stap richting Amsterdam waar hij studeert en ook woont een voor de hand liggende, al hadden wij hem vanuit Schaerweijde met haar netwerk graag verder begeleid’.

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Comments (1)

  1. Interview

    Dank je wel Kneet! Voor de mooie jaren en je inzet. Op je hoogtepunt vertrekken, dat doe je uitstekend :):)

Reageer

Contact Us