Tilburg verlengt contract Jeroen Delmee - Hoofdklasse Hockey Nederland

Tilburg verlengt contract Jeroen Delmee

Jeroen Delmee heeft zijn contract als coach bij de Heren 1 van Tilburg met twee jaar verlengd. Hij zette vorig jaar zijn handtekening onder een eenjarige overeenkomst met de intentie om langer door te gaan. Delmee staat nu tot en met het seizoen 2018-2019 aan het roer van het vaandelteam. Ook assistent Dennis Dijkshoorn verlengde zijn contract.

Volgens Delmee waren de partijen het snel met elkaar eens. “In november waren we er eigenlijk al uit. Zelf heb ik het hier heel erg naar mijn zin. We hebben een leuke groep met veel potentie en ik voel me prettig op deze club. We hebben al veel progressie geboekt, maar er zit nog veel meer rek in de ploeg.”

Momentopname

“Ik vind dat we goed en verzorgd hockey spelen. We bieden weerstand aan topploegen en de spelers zijn individueel beter geworden. Maar we zijn er nog niet. Op dit moment staan we er goed voor, maar het is ook een momentopname. De doelstelling voor dit seizoen blijft hetzelfde: handhaven in de Hoofdklasse”, zegt Delmee.

“Volgend jaar willen we dat zonder play-offs doen, maar misschien lukt dat dit jaar al. Daarna willen we als ploeg beter worden en de individuele spelers sterker maken. Daar ligt een taak voor Dennis (Dijkshoorn, red.) en mij. Op middellange termijn willen we doorgroeien naar een constant niveau. Een team dat constant presteert, zorgt ervoor dat meer mensen zich aan Tilburg willen verbinden.”

Reageer