Tim Oudenaller verlengt contract met Qui Vive met twee jaar

Qui Vive heeft het contract met Tim Oudenaller met twee jaar verlengd. Dat meldt de club op haar website. Oudenaller staat sinds 2015-2016 aan het roer van het vaandelteam en promoveerde in dat eerste jaar meteen naar de Hoofdklasse, waarin het momenteel hekkensluiter is.

“Ik heb met veel plezier deze contractverlenging getekend”, zegt Oudenaller. “Het is een leuk team met enthousiaste spelers. Ik vind het een mooie uitdaging om te kijken hoe ik er alles uit kan halen wat er in zit. We hebben het op dit moment moeilijk in de Hoofdklasse, maar we merken dat we elke wedstrijd ervoor gaan en steeds een beetje beter worden. Dat is op dit moment voor ons het belangrijkste.”

Vertrouwen

“Het bestuur is erg blij met de wijze waarop Tim het eerste team naar een hoger plan heeft begeleid en heeft er alle vertrouwen in dat hij dit de komende twee jaar met even veel inzet en inzicht zal blijven doen”, verklaart voorzitter Rob Das.

“Wij zien dat de spelers van het eerste door Tims begeleiding steeds beter en gretiger worden. We zijn daarnaast blij dat ook Bert Vreeken als assistent-coach betrokken blijft bij het team, waardoor we beschikken over een begeleidingsteam waar we als club trots mogen zijn.”

Reageer

Contact Us