Tom Beddows en Vincent Langenhuijsen naar Tilburg

Tom Beddows en Vincent Langenhuijsen (foto) maken de overstap van overgangsklasse Breda naar Tilburg.

De 21-jarige Beddows begon met hockeyen bij Oranje Zwart, waar hij de jeugdopleiding doorliep en in de landelijke jeugdcompetitie speelde. Na een seizoen EMHC speelde de centrale verdediger, die ook uit de voeten kan aan de zijkant of het middenveld, twee jaar met Breda in de Overgangsklasse.

“Ik heb altijd de droom en ambitie gehad om in de Hoofdklasse te spelen en omdat er een wachttijd is om coschappen te gaan lopen, kan ik deze droom nu waarmaken bij Tilburg. Ik kijk er heel erg naar uit!”, zegt Beddows in het persbericht van Tilburg.

Langenhuijsen

Langenhuijsen, eveneens 21 jaar, is een vrije verdediger en speelde voor Rotterdam voordat hij naar Breda vertrok. Afgelopen seizoen maakte hij zeven doelpunten.

“Nu wil ik heel snel de volgende stappen maken; ik zit de hele zomer in de sportschool om sterker te worden en ga veel trainen op het veld om er direct te staan en me te bewijzen op het hoogste niveau. Delmee (Jeroen, coach Tilburg, red.) is voor mij een van de beste trainers in Nederland, hij heeft al zo veel jonge mensen zo enorm veel beter gemaakt en het feit dat hij twee jaar bijgetekend heeft bij Tilburg was voor mij een belangrijk signaal”, vertelt Langenhuijsen.

Tim Swaen vertrekt

Eerder werd bekend dat Tilburg, dat als promovendus afgelopen seizoen als negende eindigde in de Hoofdklasse, afscheid heeft genomen van Tim Swaen, die de overstap naar Bloemendaal heeft gemaakt.

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2017-2018

Reageer

Contact Us