Toon Siepman eerste coach Dames 1 HC Oranje-Rood - Hoofdklasse Hockey Nederland

Toon Siepman eerste coach Dames 1 HC Oranje-Rood

Toon Siepman zal de boeken in gaan als de eerste hoofdtrainer van Dames 1 van HC Oranje Rood. Hij neemt volgend seizoen het stokje over van trainer/coach Kai de Jager, van wie het contract met Oranje Zwart aan het einde van het seizoen afloopt. Om de overgang naar een nieuwe coach zo goed mogelijk te laten verlopen, schuift Toon Siepman na de winterstop alvast aan op de bank bij Oranje Zwart Dames 1. Trainer Coach Toon Siepman

De Jager blijft eindverantwoordelijk voor de tweede helft van het seizoen 2015-2016. Na afsluiting van de huidige jaargang is De Jager vijf jaar aan Oranje Zwart verbonden geweest. Eerst twee jaar als assistent-trainer/coach en daarna als hoofdtrainer/coach van Dames 1.

Siepman is voor de hockeyliefhebber en voor veel OZ’ers een bekende. Hij werkte achtereenvolgens voor MOP (mannen en vrouwen) en de mannen van HGC, Tilburg, Push, Den Bosch en Oranje Zwart (2001-2010). Siepman maakte tevens naam als strafcornergoeroe en stond aan de basis van de erkende schutters als Bram Lomans, Ageeth Boomgaard, Mink van der Weerden en Maartje Paumen.

Voor het volledige transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017, klik hier.

Reageer