"Trek me de nederlaag persoonlijk aan, al weet ik dat we als team verliezen" - Hoofdklasse Hockey Nederland

“Trek me de nederlaag persoonlijk aan, al weet ik dat we als team verliezen”

Effectiviteit was het sleutelwoord tijdens het allesbeslissende play-off duel tussen Den Bosch en Amsterdam. “Zij schieten twee van de drie strafcorners binnen, wij geen eentje. Dan is Amsterdam de terechte kampioen. Zelf creëerden we te weinig,”zei Den Bosch-coach Raoul Ehren over de wedstrijd in het Brabants Dagblad.

“We gaven alles, maar het was niet genoeg. Amsterdam was dodelijk vandaag,” aldus Maartje Goderie in datzelfde dagblad.

Middenvelder en international Eva de Goede was de grootste plaaggeest voor Den Bosch. Zij wist een 1-0 achterstand in een 2-1 voorsprong om te buigen. Keepster Lizzy Koeton werd in een strafcorner tweemaal gepasseerd door De Goede. Bij de tweede korte hoekslag ging de Bossche sluitpost de fout in. “Die bal had ik moeten pakken,” geef ze meteen eerlijk toe. “Ik trek me de nederlaag persoonlijk aan, al weet ik dat we als team verliezen.”

Comments (6)

  1. Amsterdam was gewoon beter dan Den Bosch, op alle fronten. Meer kwaliteit, meer vechtlust en slimmer. Den Bosch werd bij vlagen weggetikt en werd zelf totaal niet gevaarlijk. Geen enkele creativiteit, slechts een paar scoops van Paumen en dat was het.

  2. ‘Als weet ik dat’ in de titel? Mijn god, doe nou toch eens iets aan die spelling

  3. Het is egt niet te gelofen. Maar het blijft maar doorgaan met die spelling..

  4. Rodierodie

    Redelijk genant inderdaad.

  5. En dan had ik EffectIEviteit nog gemist en internationalE…

  6. Ik begrijp serieus niet dat er hier niets tegen gedaan wordt. De prachtige site van Sasha wordt op deze manier on-vakkundig om zeep geholpen. Zo zonde dit.

Reageer