Uitslagen HK (H): Kampong en Rotterdam in evenwicht

De inhaalwedstrijd tussen Kampong en Rotterdam is vrijdagavond in een gelijkspel geëindigd: 2-2. De Rotterdammers leken met de volle winst huiswaarts te keren, maar Kampong sloeg in de slotfase nog twee keer toe, waardoor Rotterdam slechts een punt overhield aan de confrontatie.

Kampong-Rotterdam 2-2

Rotterdam heeft verzuimd zich op de derde plaats van de ranglijst te nestelen. Door de remise blijven de havenstedelingen op een zesde plaats staan en behoudt Kampong de derde positie. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt twee punten. Rotterdam kwam op slag van rust op voorsprong. Sander de Wijn van Kampong zag geel na een overtreding, waarna Harry Martin de toegekende strafcorner benutte. De 0-1 stand bleef lang op het bord staan. Zes minuten voor tijd leken de Rotterdammers de wedstrijd definitief te beslissen, nadat Alastair Brogdon de voorsprong had verdubbeld. Het bleek echter niet genoeg voor de winst. Drie minuten voor tijd verkleinde Martijn Havenga uit een strafcorner de achterstand en vlak voor het eindsignaal tikte Bjorn Kellerman de gelijkmaker voor Kampong binnen.

Bekijk hier de samenvatting van het duel tussen Kampong en Rotterdam

Comments (1)

  1. Helaas Kellerman, het was de bolle kant. Een gestolen punt voor Kampong en dom van Rotterdam om het in de laatste 15 minuten te verprutsen

Reageer

Contact Us