Video: Samenvatting Amsterdam-SCHC | Hoofdklasse Hockey Nederland

Video: Samenvatting Amsterdam-SCHC

Comments (5)

 1. Nu eens met met mijn eigen ogen gezien; dat SCHC wil echt niet hockeyen! Zelden zo passief ingesteld team gezien, je zou maar aanvaller zijn bij schc…. Wat een anti-hockey! waarom wordt die Adel geen handbalcoach?

 2. @frank, helemaal mee eens.Wat een vreselijke spelopvatting.

 3. All Rounder/ Nederlandse Hockey Fan!

  Dit is mijn eerste stuk wat ik op hoofdklassehockey zet maar tergelijkertijd wel een uitgebrijde!@ john en Frank, Ik heb in der loop der jaren heel wat wedstrijden gezien.Nog van Bloemendaal, nog van OZ, nog van HGC nog van Laren nog van Amsterdam nog van Rotterdam, nog van den Bosch nog van SCHC. Ik ben gewoon een persoon wat geinteresseerd is in het Nederlandse hockey. Niet alleen van een club maar van meerdere.Stond regelmaatig bij verschillende hockeyclubs langs de lijn wat ik al eerder aanhaalde. Het blijft een mooi spel! Misschien moeten jullie meer wedstrijden zien van een teeam? tegen andere ploegen was
  SCHC bijvoorbeeld de betere van het spel!En ja tegen Amsterdam wil je punten pakken. En dan maakt het uiteindelijk niet uit hoe. Tegen Rotterdam, OZ, HGC en tegen nog een paar andere teams speelde SCHC een veel betere wedstrijd. Ben het ook met jullie eens tegen Amsterdam en den Bosch was SCHC zwak. Maar nogmaals tegen een groot Amsterdam wil je punten pakken en dan maakt het niet uit hoe. En als je daarvoor het spelwijze van SCHC (Kampong) (counter hockey) kunt gebruiken en daarmee kan winnen waarom niet? Ze stonden met deze spelwijze wel heel lang voor. tot ergenis van heel Amsterdam!is het counter hockey niet erg in aan het worden?Liever punten pakken dan onderin staan?
  Aan de andere kant Laren wat denkt dat ze steeds beter gaan spelen, die zijn nog steeds niets opgeschoten. OZ iedereen dacht die halen de playoffs wel weer dit jaar. Al twee rode kaarten in eerste helf van het seizoen. Een coach en een speler? den Bosch met een goed team, zeker drie hele goede spitsten. Rotterdam met een nieuwe legende als strafcorner specialist!(gefeliciteerd Knoest!)Take die ik ook beter heb gezien!Amsterdam wat overegins wel heel goed spel toont!Kampong wat weer beter begint te draaien. Bloemendaal dat niet eerste staat? Ga zo maar door!het is weer een mooie competitie. Ieder team wat in de hoofdklasse hockey zit wil punten pakken en daar in blijven. en niet onderaan de play offs komen. maakt niet uit hoe!Alle hoofdklasse teams heel veel succes met het aflsuiten van de eerste seizoens helft en het beginnen van het tweede seizoens helft!

 4. @allrounder, waar heb je het over? schc scoort snel en zetten dan een handbalverdediging neer dat is al het hele seizoen zo, en het is ook het recht van een coach. Alleen is het niet om aan te zien en ja toeschouwers komen toch voor mooi en aanvallend hockey.nogmaals je haalt er punten mee maar als team word je niet beter.

 5. @allrounder, zie reactie Tom. 100% mee eens. Spelers moeten zich afvragen wat zij leren bij zo’n spelopvatting.

Reageer