Video: Samenvatting Hurley-Kampong | Hoofdklasse Hockey Nederland

Video: Samenvatting Hurley-Kampong

Comments (7)

  1. Wat een slechte samenvatting is dit. Alleen doelpunten en nul aandacht voor de kaarten die effect hebben op de wedstrijd. Geef dit dan de titel ‘doelpunten’ mee, en niet ‘samenvatting’.

  2. Helemaal eens. Een aantal beslissingen van de scheidsrechter waren cruciaal voor de einduitslag maar hier zik niks van terug in de samenvatting. Ook censuur KNHB bij match of the week?

  3. Als jullie het over de eerste gele kaart van De Wijn hadden dan had ie wel in de samenvatting gemogen, op dat moment kreeg een al sterker en sterker wordend Hurley een zetje in de rug. Overigens een 100% terechte kaart. Daar valt echt onmogelijk over te discussiëren lijkt me zo.

  4. Terechte of onterechte kaart maakt mij niet uit. Een samenvatting behoort gewoon een fatsoenlijk beeld van de wedstrijd te geven, de sfeer, de mooie momenten en ook de foutjes. Dit is echt een schraal item.

  5. @Le Roi, Eens.

  6. Is wel vaker zo bij de samenvattingen van Rabosport…

  7. lieverd,wat kiknlt dat goed allemaal. Ik was toch ook wel een beetje nerveus, maar na bovenstaand verhaal helemaal gerust. Dikke kusjesje paps

Reageer