Pinoké - SCHC - Hoofdklasse Hockey Nederland

Comments (8)

 1. Jeeeetje het had veel meer kunnen zijn, die keeper van schc stond goed te keepen zeg! Dom van Pinoke dat ze geen cornervariant deden..

 2. Prima ploeg dat Pinoke met een wereldcorner en goede spitsen die net onder het niveau van het Ned elftal zitten (Judge en Vijfeiken), jong talent dat nu eindelijk doorkomt en wat oude rotten. Worden weer 5e dit jaar. SCHC….pfff dat ziet er moeizaam uit zeg. Hopelijk groeien ze nog een beetje dit seizoen maar veel is het nog niet.

 3. Alleen heren wedstrijden ja?
  jammer.

 4. HOOFDKLASSE 2012/13 x RD 2 x VIDEO HIGHLIGHTS | gryphon-life.com

  […] For Match Highlights of Pinoke v SCHC click here […]

 5. inderdaad erg goede keeper van schc. Maar met zo’n verdediging voor me, en dan met name die blonde 27, zou ik ermee stoppen! Hij geeft 3 goals weg, loop alleen maar te zeiken en is verschrikkelijk lomp. Wie is dat? Kan beter in de 1e klasse gaan spelen. verder hele matige ploeg dat schc.

 6. Bram, die keeper doet het hier een keertje aardig maar is de nagel aan ieders doodskist. Goede zaalkeeper, dat wel. Waardeloze inconstante keeper voor de rest die zichzelf wel vrij goed vindt maar nog nooit een belangrijke bal heeft gestopt. Vraag het KZ/HDM etc.

 7. @gerrit waar heb je het over ? HDM wilde hem niet kwijt en hij laat zien dat hij nu een aantal jaar ouder is en laat zien constant te zijn. schc is blij hem weer te hebben en hoop dat het allemaal goed gaat. Heb jaren met hem mogen spelen en vind deze negatieve uitlating niet op zijn plaats.

 8. @Jan, klopt hij is beter dan vroeger.

Reageer