Video: Samenvatting Rotterdam – Voordaan (heren)

Comments (6)

  1. Lekker dat laatste fluitsignaal..

  2. Gerechtigheid!

    Hoezo? Tijd is tijd, de scheidsrechter is er niet voor om HCR te laten winnen, maar om de wedstrijd te leiden!

  3. Ik zou graag zien dat scheidsrechters het spel wat meer aanvoelen, als je ziet dat het bijna tijd is kun je ook een paar seconden eerder affluiten op het moment dat de bal nog op het middenveld is, om te voorkomen dat je heel R’dam over je heen krijgt. Die zullen zich ongetwijfeld hierdoor benadeeld voelen, of ze gelijk hebben of niet..

  4. @Fred, wat een onzin! Zoals Gerechtigheid al aangeeft, als de tijd er op zit, zit de tijd er op. Als Voordaan in de aanval is, en er wordt afgefloten, zou Rotterdam ook niet moeilijk doen. Ofwel, niks met aanvoelen of wat dan ook te maken, gewoon grote jongen zijn als de speeltijd er op zit.

  5. Dit is echt een onzinnige discussie. Scheidsrechter kan niet constant naar zijn horloge kijken want dan mis je overtredingen. Dus fluit je af zodra de tijd om is. Simpel toch? Als je rekening gaat houden met partijen ben je toch niet meer objectief?

  6. Ik mis het afgekeurde Voordaan doelpunt in de eerste minuten. Ik had graag gezien of dit wel of niet terecht is afgekeurd.

Reageer