Vier extra krachten bij de Oranje zaalheren - Hoofdklasse Hockey Nederland

Vier extra krachten bij de Oranje zaalheren

Rogier Rombouts, Vincent Grobben, Hidde Phijffer (Schaerweijde) en Gijs Campbell (Oss) zijn door zaalbondscoach Robin Rösch na het afgelopen speelweekend toegevoegd aan de trainingsgroep.
De selectie van de Oranjemannen bestaat daardoor momenteel uit 25 spelers. De indoorinternationals spelen dit seizoen geen EK of WK. Wel reizen zij begin januari af naar het Duitse Leipzig, waar een oefentoernooi plaatsvindt.
Bron: hockey.nl

Comments (6)

 1. Dat denk ik wel ja!

  Vincent Grobben, een van Nederlands grootste talenten krijgt eindelijk waardering! FANTASTISCH! Gefeliciteerd, Vincent! Nu Rio nog….

 2. Schaerweijde

  Klasse voor iedereen maar nu ook voor Hidde, Thijn en Gijs! Super gasten

 3. De selectie is al weer bekend:
  Youri Beck, Christiaan Collot d’Escury, Laurens Goedegebuure, Thomas Goedegebuure, Willem Hertzberger, Robbert van de Peppel, Oliver Polkamp, Mirco Pruyser, Teun Rohof, Robert Tigges, Hidde Turkstra, Sjoerd de Wert.
  Wat Rosch toch in die Goedegebuure ziet begrijp ik echt niet. Of is hij de enige die niet zeurt wanneer hij toch niet opgesteld wordt?

 4. Volledig met je eens. Over het paard getild mannetje.

 5. Snap t wel, scoort veel. Afgelopen zondag mooie goal tegen Roffa. Buiten scoort hij ook veel. Vind het raar waarom Beck meegaat en niet vd Peppel.. Waar is die gebleven? En was er niet een regel dat je in de hoofdklasse moet spelen om voor oranje uit te komen??

 6. Hey Maarten, die regel staat nergens.
  dat zou betekenen dat als je in de duitse competitie op het 2e nivo uitkomt je niet in het NL team mag zitten? (2e nivo duitsland is beter dan hoofdklasse NL) Robbert van de Peppel is een vaste waarde in het NL team, en speelt met SCHC ook een nivo lager. hij is een van de betere spelers van nederland dus die mag je dan niet selecteren? het gaat om kwaliteit en niet om regeltjes… Robin Rosch weet dat als geen ander.

Reageer