Vorstenbosch: "Moeheid ken ik niet in de­ze fase van de competitie" - Hoofdklasse Hockey Nederland

Vorstenbosch: “Moeheid ken ik niet in de­ze fase van de competitie”

De teleurstelling na het verloren duel tegen Laren zaterdag duurde hooguit een kwartier bij Den Bosch. Daarna ging de knop om. “Geen paniek  dat komt nog wel goed,” zei middenvelder Margot van Geffen tegen het Brabants Dagblad. “Als we morgen scherper zijn in de afronding gaan we naar de finale,”  vulde Maartje Paumen aan.

De overtuigende woorden van de speelsters werden de volgende dag met kracht bijgezet. Gisteren stond er een messcherp Den Bosch op het veld, waardoor het tegenvallende resultaat van de dag ervoor zo vergeten was.

Laren bleek niet bestand tegen Den Bosch. Aanvaller Vera Vorstenbosch vertelt aan diezelfde krant dat Den Bosch gretig was om weer deel te nemen aan de finale waarin Amsterdam dit jaar de tegenstander zal zijn. “Zater­dag speelden we ook niet slecht, maar vandaag was het beter. Al hebben we nog iets te veel kan­sen nodig om tot doelpunten te komen. Laren kon het uiteindelijk niet meer belopen, onze pressie werd ze te machtig,” aldus Vorstenbosch tegen de krant. De spits deed gistermiddag ook een duit in het zakje door de 4-0 te scoren.

“Het is een cliché, maar hier doen we het voor. Dit zijn de wedstrijden die ertoe doen. Veel publiek aan de kant. Heerlijk.” Vorstenbosch was tegen Laren weer behoorlijk aanwezig, zoals je haar wel vaker ziet in de ploeg van Raoul Ehren. “Moeheid ken ik niet in de­ze fase van de competitie. Nu ga ik eerst genieten van de overwinning  daarna gaat de focus op komend weekeinde,” legt Vorstenbosch uit.

Komend weekend staat de finale van de Euro Club Cham­pions Cup op het programma. Tegenstander: Laren

Reageer