Vrouwen Pinoké overtuigen opnieuw en blijven in hoofdklasse

Met een tweede zege op Nijmegen in twee dagen hebben de vrouwen van Pinoké hun verblijf in de hoofdklasse geprolongeerd. Zondag wonnen de Amsterdammers, net als een dag eerder, met ruime cijfers van de hoofdklasser uit Gelderland.

Pinoké RV
Pinoké blijft in de hoofdklasse (c) Rob Visser

De speciaal uit Australië teruggevlogen Casey Sablowski opende de score in de 35ste minuut vlak voor het rustsignaal voor haar ploeg. Tien minuten na rust verdubbelde jeugdspeler Robin de Boer deze voorsprong. Nijmegen kwam tot dan toe aardig mee in het spek van Pinoké, maar na dit doelpunt was het Gelderse verzet gebroken.

Frederique Malefason maakte vijf minuten voor tijd de zevende treffer voor de Amsterdammers in twee dagen. Met twee ruime overwinningen laat Pinoké zien dat het een plekje in de hoofdklasse verdient volgend seizoen.

 

 

Comments (5)

  1. Iemand die wedstrijd(en) gezien?

  2. @bremen jazeker, Pinoke overduidelijk de betere ploeg over 3 wedstrijden genomen. Nijmegen begon gisteren goed, Pinoke leek wat aftastend maar de 1-0 voor rust was verdiend en de 2e helft is Nijmegen niet meer gevaarlijk geweest. Pinoke meer kwaliteit en Nijmegen is gewoonweg een goede ovk-ploeg. Wel fijn voor Pinoke dat Sablowski er was, die is echt een klasse apart. En de corner van Pinoke liep weer als een trein!

  3. Genant spandoek, dat dan wel

  4. Ach, is al hele jaar hun motto. Snap het wel

  5. Dank je Agatha. Duidelijk dus.

    Wel een apart spandoek inderdaad.

Reageer