Win nu een Naked Pearl hockeystick - Hoofdklasse Hockey Nederland
Liam Ansell is international en speelt met het hockeymerk Naked

Win nu een Naked Pearl hockeystick

 

Het EK hockey in Antwerpen was afgelopen zomer een prachtig evenement. Niet alleen wonnen onze Nederlandse dames de Europese titel. Ook zorgde de organisatie ervoor dat er een prachtige hockeyplaza aanwezig was. Meerdere merken presenteerden zich aan het grote publiek. Een van de merken die zich presenteerde was Naked hockey. Een nieuw merk, dat vooral in Groot-Brittannië al een groot marktaandeel heeft.

Diverse hockeywinkels presenteerden haar nieuwe producten tijdens het EK hockey in Antwerpen. De bekende hockeymerken lijken het druk te hebben. Toch waren het dit keer niet alleen de bekende winkels die acte de présence gaven, ook nieuwe hockeymerken waren aanwezig. Een van deze merken was Naked. Een nieuw merk die vooral in Groot-Brittannië al flink aan het groeien is. ‘Tijdens het EK werkten Naked en Astroturf samen. Astroturf maakt hockeyvelden en is bijvoorbeeld leverancier van de Olympische hockeyvelden. Op het EK was het doel van Astroturf en Naked om meer bekendheid te verkrijgen. Dit lukt goed. We merken dat we dagelijks vele volgers op onze Facebook en Instagram account ontvangen’, legt directeur Mark Raphael uit.

Mark Ingram is keeper van H.C. Rotterdam en speelt met Naked.
Mark Ingram is keeper van H.C. Rotterdam en speelt met Naked.

Focus op presteren bij Naked hockeysticks

Een nieuw en opvallend merk in de hockeysport. Naked, heeft een bijzondere naam, maar met een mooie gedachte. ‘We hebben een bewuste keuze gemaakt om een stick te ontwerpen die puur op het presteren is gericht. Bij de meeste sticks zie je mooie designs, bij ons is de focus op presteren met een zo simpel mogelijk design het meest belangrijkst. De stick ziet er strak en mooi uit, maar wij werken zoals de meeste andere hockeymerken niet met veel verschillende soorten designs. Daarentegen doen we veel testen met onze sticks. Wij vinden het belangrijk dat wanneer iemand een stick bij ons koopt, we kwaliteit kunnen garanderen’, aldus Raphael.

Wat de stick kenmerkt ten opzichte van andere hockeysticks is dus voornamelijk de simpelheid van het design. Met grote letters staat het merk Naked op de stick gedrukt. Het is wel opvallend dat de helft van de naam niet goed is te lezen. ‘De naam Naked is inderdaad maar half te lezen. De andere helft is niet te lezen. Eigenlijk is de helft van de stick dus ‘naakt’. Met deze gedachte proberen wij het merk Naked in de wereld beter te positioneren’, legt Raphael uit.

Het positioneren van Naked in bekende hockeylanden

De grote merken zetten zichzelf op de kaart door spelers in de hoofdklasse gratis te voorzien van materialen. De volgende grote merken promoten de volgende bekende hockeyers: Adidas (Robbert Kemperman en Xan de Waard), Osaka (Frederique Matla en Sander de Wijn), Grays (Bjorn Kellerman), Dita (Renee van Laarhoven), Brabo (Margot van Geffen), Princess sportsgear (Jorrit Croon) en Gryphon (Maria Verschoor).

Katie Mullan is Iers international en speelt met Naked
Katie Mullan is Iers international en speelt met Naked. Komende zomer speelt zij op de Olympische spelen

Naked heeft deze tactiek ook toegepast in Groot-Brittannië. Bekende hockeyers zoals Mark Ingram, Katie Mullon, Bethany Barr en Liam Ansell hockeyen met Naked. Raphael legt uit: ‘We sponsoren een aantal bekende hockeyers. Ook zijn we partner van Ierland -18 en -21. Onze omzet wordt nu nog voor 67% uit Groot-Brittannië gehaald. De andere 23% zit nu in Europa en de rest van de wereld. In Nederland zijn wij ons nog verder aan het oriënteren. We zijn op zoek naar spelers die ons merk op de kaart willen zetten’.

Een van die speelsters die in de Overgangsklasse met Naked hockeyt is Roosje Huistra. De speelster van Wageningen Dames 1 staat met haar ploeg bovenaan in de overgangsklasse. Afgelopen weekend speelde zij voor het eerst met een Naked Pearl hockey stick en scoorde meteen de 0 – 1 tegen Alecto (zie ook Huistra’s doelpunt in de video). ‘Ik heb ook een aanbod gehad om voor een ander merk te spelen, maar Naked trok me erg aan. Ik speel nu een week met de Pearl hockeystick. Ik vind het design van de stick erg gaaf, omdat ik het graag zo simpel mogelijk wil hebben. Mijn stick is helemaal wit en daarom valt hij wel heel erg op in het veld. Ook vind ik het leuk om een nieuw hockeymerk te supporten’, aldus Huistra.

Roosje Huistra speelt voor Wageningen en is erg positief over de Naked Pearl hockeystick. Foto Instagram: @r.oos
Roosje Huistra speelt voor Wageningen en is erg positief over de Naked Pearl hockeystick. Foto Instagram: @r.oos

Naked en Hoofdklassehockey winactie: hoe kun je winnen?

In samenwerking met Hoofdklassehockey, kan je nu een Naked Pearl hockey stick winnen. Wil jij deze gloednieuwe stick ter waarde van 280 euro winnen?

Of stuur een mailtje naar redactie@hoofdklassehockey.nl en laat ons weten waarom jij graag deze stick wilt winnen.

De actie is geldig tot en met zaterdag 30 november 2019 en wij maken de winnaar begin december bekend.

De Naked Pearl limited edition
De Naked hockeystick Pearl limited edition

Door: Hans Hofstra

Comments (1)

  1. Ik wil de deze stick winnen omdat mijn stick kapot is en ik krijg geen nieuwe 😭😭

Reageer