Ziggo Sport start met samenvattingsprogramma ‘Hoofdklasse hockey’

Ziggo Sport start in samenwerking met de HHcv, de KNHB en Eyecons vanaf 26 februari met een wekelijks samenvattingsprogramma waarin het terugkijkt op de afgelopen speelronde uit de Hoofdklasse hockey bij zowel de dames als de heren.

Elke zondagavond, van 22.30 uur tot 23.15 uur, komen alle hoogtepunten uit de Hoofdklasse voorbij. De presentatie is in handen van John van Vliet. Naast de samenvattingen blijft Ziggo Sport op de zondag regelmatig wedstrijden uit de Hoofdklasse live uitzenden.

Betere positionering

“Als overkoepelend orgaan namens de Hoofdklasseclubs streven wij naar een betere positionering van de Hoofdklasse om een attractief platform te zijn voor hockeyfans en merken. Tezamen met de KNHB en Eyecons gaan wij als clubs onze collectieve ambities verder vormgeven. Een belangrijke aanjager is mediabereik, dus wij zijn heel content met Ziggo Sport als televisiepartner”, zegt Willem van der Marel, bestuurslid namens de HHcv.

Directeur Erik Gerritsen van de KNHB vult aan: “Omdat dit programma een aanvulling is op de afspraken die er al zijn met NOS en Ziggo Sport over (live-) registratie, kunnen nu nog meer sport- en hockeyfans van tophockey op televisie genieten. Het is uniek dat alle wedstrijden uit de Hoofdklasse op televisie in beeld gebracht gaan worden.”

Comments (1)

Reageer

Contact Us