Zusjes Floor en Lotte van Dongen kiezen voor MOP

De zusjes Floor (r) en Lotte van Dongen (l) maken de overstap naar MOP. De 19-jarige Floor, die centraal in de verdediging speelt, kwam afgelopen seizoen uit voor het Belgische KHC Dragons. Haar twee jaar jongere zus en middenvelder, Lotte, was actief voor Push.

‘De club heeft vertrouwen in ons en de Hoofdklasse is toch het hoogst haalbare’, aldus de zusjes Van Dongen. ‘Wij zijn blij met de komst van Floor en Lotte en willen beiden graag helpen in hun verdere ontwikkeling want talent, dat hebben ze’, volgens Remco van Lotringen, verantwoordelijk voor Tophockey bij MOP.

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Comments (10)

 1. Deze twee meisjes hadden reeds een mondelinge overeenstemming elders, leuk voor MOP maar niet zo netjes. Toch wens ik deze dames veel succes, ze zijn nog jong en dus zeker niet te oud om te leren!

 2. Ohh Piet? waar dan?

 3. Waarom vertellen ze dan niet meteen dat Tess Olde Loohuis weggaat? En Fleur de Waard?

  Pleun van der Plas (Den Bosch)
  Marlena Rybacha (Oranje-Rood)
  Donja Zwinkels (Oranje-Rood)
  Marcella van der Poel (Tilburg)
  Sabine van de Assem (Australie)
  Natalia Wisniewska (Antwerpen)
  Fleur de Waard (Kampong)
  Tess Olde Loohuis (Oss)
  Puck van den Blink (Were-Di)

 4. En om even het overzicht algemeen completer te maken Lenna Omrani gaat naar Bloemendaal. Zou ook naar MOP zijn gegaan als ze niet geslaagd zou zijn voor het VWO. Gaat nu dus naar Bloemendaal.

  bron: hockey.nl

 5. Waar is de tijd dat een woord een woord was? En dat dit werd gerespecteerd door coaches/clubs? Ik snap dat MOP stress heeft als er 8 basisspeelsters vertrekken maar om dan spelers zo te “stelen”. Als betrokken club zou ik toch een met ze om tafel willen. Maar als ik de verhalen mag geloven heeft heel zuid-Nederland schrik van de wanhoop bij MOP. Ze bellen sommige zelfs 3/4x.

  Conclusie: MOP verliest haar top 7. Dit vangen ze niet op met meisjes van 18 en 19 jaar. Slecht naam in de regio. Zinkend schip..

 6. Allen feiten

  ‘Als ik de verhalen mag geloven’. Geen enkele feitelijke onderbouwing. Duidelijk reactie’s van mensen die niet weten hoe het echt zit! Tevens is het zeer knap can MOP dat ze het verlies van spelers zo weten op te vangen. Goed hoor!

 7. Knap van MOP dat ze het eea op proberen te vangen, probleem is begonnen toen O/R en DB zijn komen winkelen.

 8. Ik vind het niet netjes zoals deze dames handelen, toezeggen aan een bepaalde club en een paar weken later ineens overstappen naar MOP!!

 9. Welkom in de wereld van topsport…

 10. Ongelofelijk knap wat Mop laat zien. Na zoveel vertrek, wederom een mooi team neerzetten!

Reageer

Contact Us