Caldas: "Wij kunnen beter" | Hoofdklasse Hockey Nederland

Comments (3)

  1. Sorry Caldas, wie zegt er nu eigenlijk dat Maartje als technische speler niet ook heel goed is ? Dat wordt in de pers voortdurend naar voren gebracht door jou,hockey.nl,haar sponsoren en door Maartje zelf. Heb de laatste maanden niet anders gehoord of gelezen,hoe blij iedereen is met haar veldspel en haar leiderschap en haar corner ,waar niemand zich zorgen over maakte . Met zo’n positieve pers achter je en zoveel media-aandacht kun je toch eigenlijk ook niets fout doen. En als iets niet zo goed gaat dan wordt het wel meteen weggewuifd ,toch?
    Felicitaties voor Maartje.Als je bereid bent alles voor je sport en je positie te doen kun je ver komen,dat blijkt wel !!
    Jammer voor Joyce Sombroek,ik vind haar absoluut een wereldtalent .Op deze leeftijd (21) al zo goed en betrouwbaar keepen. Ik zie geen betere op dit moment! Nominatie van Bos vond ik een beetje voorbarig. Maar die kan nog groeien en wie weet in de nabije toekomst….?

  2. Felicitaties aan Maartje. Ik ben nooit groot fan van haar geweest,maar moet wel toegeven dat ze de laatste tijd erg goed en vooral ook heel fit en slank is geworden. Een heel verschil met een aantal jaar gelden. Wel vind ik dat zij veel te veel aandacht krijgt en dat is nooit goed in een teamsport. Een teamprestatie doe je met elkaar en niet alleen en het is niet goed als 1 persoon daarvoor alle lof en aandacht krijgt. Sinds v Ass weten we dat je geen hoge bomen moet creëren in een groep,want voor je het weet worden die omgekapt.
    Jammer dat Sombroek niet de talent titel kreeg,zij had het zeker verdiend.

  3. als ze 9 maeadnn ouder is dan de staat Israel dan werd ze rond hetzelfde moment geschapen beiden oneindig eenzame kinderen als vreemdeling in een vreemd land wat een triest verhaal zeg

Reageer