Finale EHCCC wederom Nederlands onderonsje

Na Amsterdam heeft ook Den Bosch een plek in de EHCCC finale veroverd. 

Den-Bosch-Real-Sociedad-de-Futbal-EHCCC-RU
Credit: Roel Ubels

De tweede halve finale, tussen Den Bosch en Real Club de Sociedad Futbal, werd nooit een wedstrijd. Al na een minuut zet Maartje Goderie de toon. Zij brengt de Bossche dames op een vroege voorsprong en lijkt een monsterscore in de maak. Toch duurt het alsnog tot in de 24e minuut voordat Maartje Paumen via een strafcorner de score verdubbelt. Dit keer niet via een sleep maar via een tip-inn van de captain. Lidewij Welten zorgt nog voor rust voor de 3-0 en is de finale al in zicht.

In de tweede helft gaat Den Bosch erop en erover. Via Paumen (2x), Sabine Mol, wederom Welten en Vorstenbosch loopt de thuisploeg uit naar een 8-0 overwinning. De finale wordt wederom een Nederlands onderonsje. Om 17:00 mogen Amsterdam en Den Bosch gaat uitmaken wie de Europese Club kampioen wordt.

 

 

Comments (13)

 1. Wat een spanning voor Den Bosch en vooral voor de bezoekers. Den Bosch slaagde erin om twee tegenstanders nipt te verslaan….. Tig voor en 0 tegen.

  Deze vorm van EC onmiddellijk afschaffen. Ontluisterend voor de tegenstanders en vervelend voor het publiek. Daar heeft toch niemand geld voor over!

 2. echte kenner

  Kenner?! entree is gratis vriend. en er wordt niemand gedwongen om te gaan kijken!

 3. Meer of Minder ECC???

  de EHL is leuk maar de ECCC wil maar niets worden. wie de beste is van 2 nederlandse teams is níet interessant. het niveauverschil met de rest van de europese damesteams is veel en veel te groot, het is bijna genant om aan te moeten zien.
  laten we deze competitie nu gewoon afschaffen. het dient nergens toe

 4. Dan te bedenken dat Amsterdam gisteren van die Duitsers wint zonder Jacky Schoenaker en zonder Emily Hurtz. Daarbij komt dat ze echt zwak speelden, weinig passie en echte drive om te winnen. Eva de Goede zeer geïrriteerd, gedurende laatste kwart. Met uitzondering van Jonker en van Male, die hadden wel door dat Max zat te kijken waarschijnlijk. Ik ga in ieder geval vandaag niet kijken vandaag!

 5. je mist er niets aan

  Adam neemt het zelf ook niet serieus want die gingen tussendoor naar Justin Timberlake.
  Als zij het zelf al niet serieus nemen waarom moeten wij dat dan doen??

 6. je mist er niets aan

  En waarom was Jacky Schoenaker er niet bij?
  Was die de afgang van Ajax aan het bekijken 😉

 7. Weet iemand hoe laat de finale van de vrouwen begint?

  • Redactie Hoofdklassehockey.nl

   @hockey De finale van de vrouwen begint om 17:00 uur

 8. @echte kenner

  Daarom is het ook gratis! Als hier ook nog voor betaald zou moeten worden, kwam er helemaal niemand!!!

 9. Elk jaar hetzelfde. Wat een geschimp. Niet alleen over de EHCCC, maar ook over de (volgens waarschijnlijk steeds dezelfde reageerders)voorspelbare top vier clubs in de dames hoofdklasse. Geen oog ook voor het werk en de inzet van de vele vrijwilligers bij zo’n EHCCC. Reacties zijn ook onderhand erg voorspelbaar. Zelf zeker allemaal tophockeyers (geweest)?

 10. wordt het live uitgezonden of gestreamd?

 11. klopt CD, die voorspelbare top 4 is ook een doorn in het oog!
  kan daar niet eens iets aan worden gedaan??
  het is nu zo saai en voorspelbaar!!

 12. CD

  Her zijn niet alleen de reaguurders op deze site. De nationale pers reageert net zo! Bekijk de Volkskrant van vanmorgen maar eens !

  Daar hebben ze ook geen goed woord over voor deze dameseuropacup….. Voorspelbaar en niet geloofwaardig.

Reageer