Hans Streeder verlaat Rotterdam

Hockey Club Rotterdam en technisch directeur Hans Streeder beëindigen op 1 juli van dit jaar de samenwerking, zo is in onderling overleg overeengekomen.

Hans Streeder is sinds de zomer van 2008 technisch directeur, een functie die hij aanvankelijk combineerde met het hoofdtrainerschap van de herenselectie. Sinds de afgelopen winterstop is Hans Streeder interim-coach van de damesselectie. De komende weken concentreren Hans en Dames-1 zich op lijfsbehoud in de hoofdklasse.

Hockey Club Rotterdam is Hans Streeder veel dank verschuldigd voor zijn inzet in de afgelopen jaren, eerst vanaf 2005 als assistent-trainer/coach en daarna in zijn dubbelrol als technisch directeur en coach. ,,Hans heeft een grote bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van onze vereniging, onze jeugdopleiding en het topsportklimaat binnen Rotterdam,’’ zegt voorzitter Dick van Yperen.

Bron: Persbericht Rotterdam

Tekst:
Redactie Hoofdklassehockey.nl
Categorie:
Tags:

  Reacties

  Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

  B

  Arme G.

  Eva

  In een stad waar het motto ‘Geen woorden maar daden’ is, is het goed dat er eindelijk besloten is een einde te maken aan de samenwerking met iemand met een tegenovergestelde gedachtengang.
  Ik hoop dat het nog niet te laat is voor HCR!

  C

  Terechte beslissing om al deze onzin eraf te halen.
  Focus in de reacties aub eens op hockey en op de opmerkelijke belissingen die er vanuit een bestuur genomen worden op clubs als Rotterdam.

  Caroline

  De vacature bij Voorne H1 is nog open!

  Stijn

  Goed idee, maar we doen het niet!

  HCR fan

  C, je hebt helemaal gelijk, het bestuur van HCR had 3 jaar geleden nooit het contract met Streeder moeten verlengen, erg opmerkelijke beslissing dus ik ben blij dat dat eindelijk ‘terug’ gedraaid wordt.

  Je kunt niet meer reageren op dit bericht.