Het doek valt voor Rotterdam dames 1

RTV Rijnmond was bij die cruciale dag afgelopen zondag in de kampioenspoule van de overgangsklasse dames. Vijf gegadigden in de poule maakten nog kans op de play-offs om te promoveren naar de hoofdklasse. Rotterdam moest zondag tegen de uiteindelijke kampioen HIC. De Havestedelingen gaven een 2-0 voorsprong weg en gingen met helemaal niks naar huis. De ploeg van Richard de Snaijer speelt volgens seizoen weer in de overgangsklasse. RTV Rijnmond was bij de dag waarop eigenlijk alles mis ging. Bekijk de film hieronder.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

somber

Het doek is vorig jaar toch al gevallen? Hoop dat ze de tijd nemen om te bouwen. Anders zie ik het somber in.

Kaas

Rotterdam dames & HCKZ heren lekker samen naar de eerste klasse. Hahahaha. Zie het al voor me. Arro’s

Bram

het doek valt toch meestal als je degradeert?

Amsterdammer

Prachtige reportage, goeie gedreven sporters. Verliezen doet pijn, winnen is te gek. Mooie emotie.
Rotterdam: veel succes volgend seizoen.

..

Kijk nou wat een afbraakhockey hic speelt

Kenner

Mooie reportage, goed gesproken van deze twee dames. Afwachten wat er bij Rotterdam gaat veranderen en of er misschien talenten vertrekken. Blijven investeren in deze groep met een paar zeer grote talentjes en bouwen aan een goede toekomst!

Karel V

@Kenner, welke zeer grote talentjes? Ik denk dat Rotterdam al haar talenten vorig seizoen al verloren is. Er zijn destijds slechts 4 speelstertjes gebleven waarvan er 1 in mijn ogen echt een talent is en verder kan komen, geen grote talenten van buitenaf gekomen en de doorgestroomde a dames hebben niet veel laten zien dit jaar. Zonde dat iedereen weggegaan is vorig jaar en dat er zo weinig clubliefde was. Dit jaar speelden er maximaal twee echte talenten bij Rotterdam op het midden, nu afwachten of deze wel bij Rotterdam blijven en niet weggekaapt worden door andere clubs

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.