Juliëtte Hentenaar maakt doelpunt van de maand september

Vorige week vroegen wij onze bezoekers te stemmen op het doelpunt van de maand september.

Dit is meer dan 1200 keer gedaan en daaruit is Juliëtte Hentenaar van Laren met 59% van de stemmen de winnaar geworden. Op de tweede plek eindigde Jolijn Donkers (MOP) met 13% en op de derde plek Roos Drost van Stichtsche met 7% van de stemmen.

Aan het eind van het seizoen zullen we alle maandwinnaars op een rijtje zetten en kunnen de bezoekers van Hoofdklassehockey.nl bepalen wie het mooiste doelpunt van seizoen 2013/2014 maakte.

Volgende week komen de mooiste doelpunten van de mannen uit de maand september op de site en kan er weer volop gestemd worden!

Voor wie het heeft gemist, hieronder nogmaals onze selectie voor de maand september bij de dames. De winnaar is al bekend dus er kan niet meer gestemd worden..

Comments (7)

 1. Overduidelijk de beste!

 2. heel knap ook tegen Nijmegen!!!

 3. @davdd :
  Beetje zuur ?
  Dit meisje staat op dit moment prima te spelen en maakte al meerdere mooie doelpunten dit jaar.

 4. Hentenaar is een goede speelster. Na Den Bosch en Amsterdam is ze denk ik erg goed op haar plaats bij Laren. Hoop dat ze nog een stukje doorgroeit.

 5. @miriam ,Nee niet zuur maar gewoon kritisch. Zegt wel iets over de kortzichtigheid van de mensen die erop hebben gestemd…. Neemt niet weg dat dit meisje een zeer getalenteerde hockeyster is of een simpele. Als je die twee goals van SCHC bekijkt, dat is gewoon dmv positiespel/combinatie hockey een helemaal uitgespeelde goal, dat vind ik pas mooi

 6. @davdd : Toch wel een beetje zuur ,hoor,als je haar uitverkiezing toeschrijft aan kortzichtigheid van de stemmers, ha ha.
  Alle doelpunten waaruit je kon kiezen waren mooi.
  Jammer dat jouw keuze het niet is geworden….volgende keer beter.

 7. inderdaad, die vind JIJ mooi. Gelukkig is het daarom een poll, waarin de meerderheid blijkbaar iets anders mooier vindt.

Reageer