Kim Lammers door knie blessure niet mee naar HWL in Argentinië

KimLammers.ru_-450x600

Door een blessure van Kim Lammers is Kampong speelster Malou Pheninckx door bondscoach Max Caldas opgeroepen om mee te gaan naar de Hockey World League finale in Argentinië.

Laren spits Kim Lammers kreeg twee weken geleden last van haar rechterknie en speelde daardoor afgelopen zondag niet mee in de wedstrijd tegen Nijmegen. Ze had die week wel getraind maar tijdens het inlopen blokkeerde haar rechterknie. De medische staf van het Nederlands Elftal heeft na onderzoek besloten dat Lammers de World League niet kan spelen. Deze week wordt de spits verder onderzocht in het ziekenhuis en de diagnose die daaruit gesteld wordt zal bepalen hoe lang Lammers uit de roulatie zal zijn.

Pheninckx trainde al met Oranje mee als reservespeelster en deze plek wordt nu vervangen door Lisanne de Lange van Laren. Zij traint met Oranje mee tot dat het team vertrekt naar Argentinië.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

An

Wat kampen Laren speelsters toch opvallend vaak met (ernstige) knie blessures. Niet alleen nu maar ook al in het verleden. Wat is dat toch??

Giel

Als topsporter moet je je grenzen opzoeken :). We doen het goed.

Pientje

Ze trainen op dinsdag en donderdag. Dat zijn statistisch gezien de dagen met de meeste knieblessures An.

sjon

Dat doet bijna iedereen, dus dat verhaal gaat niet. Wel zijn er in de vrouwen hoofdklasse überhaupt heel veel knie/kruisband problemen.opvallend.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.