Nettie van Maasakker ad interim aan het roer bij SCHC

Nettie van Maasakker is aangesteld als hoofdcoach van SCHC Dames 1. Zij volgt Giles Bonnet op die eerder deze week zijn taken neerlegde. Daarnaast zal Floortje Engels de resterende wedstrijden in het doel staan bij de dames van SCHC.
Netty van Maasakker RB
Nettie van Maasakker (c) René Broekman
Van Maasakker was van 2003 tot 2013 al assistent trainer-coach bij SCHC en is bereid gevonden om de functie van hoofdcoach ad interim in te vullen voor de rest van het lopende seizoen.
Voorzitter Stephan van der Vat reageert op de website van de club: “Met Nettie staat een zeer ervaren en capabele trainer-coach voor de groep. Wij zijn blij dat Nettie, die in het buitenland woont, bereid is voor dit tijdelijke project over te komen om haar club en het team te helpen. Deze oplossing biedt ons bovendien de mogelijkheid om in alle rust een nieuwe hoofdcoach te werven voor het komende seizoen.”
Daarnaast zal Floortje Engels vanaf heden in het doel staan bij de dames van SCHC. Hoewel de keepster eigenlijk al was gestopt als actief speelster, stond zij wel op de officiële spelerslijst van SCHC als back-up. Het bestuur van SCHC waardeert het zeer dat zij in deze bijzondere situatie bereid is het team voor de rest van dit seizoen te versterken.

Comments (3)

  1. ab van der woude

    Lijkt me niet meer dan logisch.

  2. Prima toch voor SCHC. Blijkbaar geniet Van Maasakker het vertrouwen van de spelersgroep. Ook knap van Engels dat zij onder de lat gaat staan.

  3. Uitstekende keuze, is Netty een vertrouwd persoon binnen de groep en kan ze daardoor wellicht goed opvangen. Ook Floortje kan een uitstekende rol spelen hierin, een ervaren en al iets oudere speelster, die daardoor de meiden kan helpen opvangen. Ik denk dat het team hier blij mee kan zijn.

Reageer