Oranje dames oefenen tegen Nieuw-Zeeland op 11 en 13 juni

De Oranje dames spelen op 13 juni om 14:00 uur op hockeyclub Gooische (Bussum) een interland tegen Nieuw-Zeeland. Het Nederlands Elftal is zich aan het voorbereiden op de Hockey World League Semi Final (20 juni tot en met 5 juli 2015, Brasschaat, België) en de EuroHockey Championships (21 tot en met 30 augustus 2015, Londen, Engeland).

Nederland-Oranje-Nieuw-Zeeland-WK-dames-RU van Maasakker
(c) Roel Ubels

Toegangskaarten kosten € 6,- (exclusief transactiekosten) en meer informatie over de ticketverkoop is te vinden op: https://www.gooische.nl/site/. De KNHB en de Nederlandse Elftallen ondersteunen sinds november 2012 Jeugdsportfonds als goede doel. Van elk verkocht kaartje gaat daarom € 1,- naar Jeugdsportfonds.

Rabo Super Serie
Deze interland maakt deel uit van de Rabo Super Serie. Een reeks wedstrijden van het Nederlands Elftal Dames en Heren, waarbij in de zomer van 2015 in totaal vijf wedstrijden plaatsvinden (drie in juni en twee in augustus) op verschillende hockeyverenigingen verspreid over het land. Van deze wedstrijden maakt de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) en haar partner Rabobank een extra groot hockeyfeest.

De Rabo Super Serie wedstrijden in juni zijn:
05 juni 18.30 uur        H.C. Scoop                              Nederland vs China                             uitverkocht
11 juni 18.30 uur        Noordwijkse Hockey Club        Nederland vs Nieuw-Zeeland              kaarten
13 juni 14.00 uur        Gooische H.C.                         Nederland vs Nieuw-Zeeland              kaarten

Reageer