SCHC ziet af van inhaalwedstrijd tegen MOP

De KNHB is door het bestuur van SCHC geïnformeerd over het feit dat het eerste Dames Elftal van SCHC vanavond om 20.30 uur niet in actie komt in de Hoofdklasse Indoor competitie. Op het programma staat de wedstrijd MOP D1 – SCHC D1.

Het bestuur van SCHC nam deze beslissing in verband met het recente overlijden van keepster Inge Vermeulen en koos ervoor de KNHB hierover in te lichten, om er zo voor te zorgen dat tegenstander en scheidsrechters tijdig geïnformeerd konden worden.

Guido Davio, manager Competitie en Verenigingszaken bij de KNHB: “Reglementair betekent het niet komen opdagen van SCHC Dames 1 bij de geplande wedstrijd dat het team de wedstrijd met 5-0 verliest. Daarnaast kan het bestuur van de KNHB beslissen SCHC drie wedstrijdpunten in mindering te brengen, maar in dit specifieke geval heeft zij besloten af te zien van de puntenmindering.”

Dit heeft tot gevolg dat de eerste dames elftallen van Hdm en MOP. komende zondag in Topsportcentrum Rotterdam strijden om de Landstitel, terwijl de dames van Oranje-Zwart promotie-/degradatiewedstrijden spelen.

Reageer