Video: Genomineerden voor het Doelpunt van de Maand | Hoofdklasse Hockey Nederland

Video: Genomineerden voor het Doelpunt van de Maand

Het ‘Doelpunt van de maand’ krijgt dit seizoen een herstart! Elke maand zetten we de mooiste doelpunten uit zowel dames- als herenwedstrijden op een rijtje. Welke is uw favoriet? Elke maand krijgt een winnaar en aan het eind van het seizoen zullen de doelpuntenpuntenmakers die dit seizoen de meeste stemmen hebben kregen kans maken op de titel ‘Doelpunt van het jaar 2014/2015’.

We starten vandaag met de doelpunten uit de dameswedstrijden van de maand september. Bekijk nu wie de kandidaten zijn en stem vervolgens via onze poll rechts op de homepage op uw favoriete doelpunt!

Comments (6)

 1. Kan er ook nog iemand met de forehand scoren? Ginella Zerbo dus..

  Leuke rubriek trouwens

 2. haha die van wageningen is zeker niet de mooist, maar staat dik eerste, met bijna 80%. Hele dorp gealarmeerd om te stemmen?

 3. @sjon
  Stad vriend..

 4. Oplichterij

  Pure oplichterij die stemmen op Wagenimgen

 5. Leuk doelpunt van Wageningen en leuk voor haar, maar de goals van oa Pamela, Ginella en Lidewij zijn vele malen mooier.

 6. Klopt echt niet…. wageningen is verre van de mooiste…. zeker omdat ze al vrij direct de eerste en meeste stemmen had… onsportief! Niet dat ik het haar niet gun, maar dit is gewoon overduidelijk “oplichterij”

Reageer