Video: Stem nu op het dames doelpunt van de maand oktober!

Credit: René Broekman

Dit seizoen zetten we elke maand de mooiste doelpunten uit zowel dames- als herenwedstrijden op een rijtje. Wat is uw favoriet? Elke maand krijgt een winnaar en aan het eind van het seizoen zullen de doelpuntenpuntenmakers die dit seizoen de meeste stemmen hebben kregen kans maken op de titel ‘Doelpunt van het jaar 2013/2014′.

Het doelpunt van Juliëtte Hentenaar werd vorige maand verkozen tot doelpunt van de maand september bij de dames. Vandaag de doelpunten van de maand oktober. Bekijk hier wie de kandidaten zijn en stem vervolgens via onze poll op uw favoriete doelpunt!

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

schc

Weer twee mooie combinaties van Stichtse. Tweede doet een klein beetje denken aan dat mooie doelpunt vorige maand van die speler van a’dam die nu wat negatief in het nieuws is. Eervolle vermelding voor de videoman van MOP, wat een enthousiasme! Muziekje tussen de doelpunten door doet me een beetje denken aan het in de wacht staan bij een willekeurige verzekeringsmaatschappij, maar dat is wellicht persoonlijk.

droppienawedstrijden?

Die van SCHC zijn natuurlijk weer de mooiste! Lisa mooi
Carlien super doelpunt! Maar als ik er dan een moet kiezen van die drie dan kies ik voor het doelpunt van MARISE toppertje!

jvdb

Kerstholt. Zonder twijfel. Dat is nog eens afronden.

IC

Ik dacht dat het een competitie was voor wie de mooiste goal zou maken, niet wie de meeste mensen op de been kon brengen om op haar te stemmen.

Belachelijk dat die speelster van HIC op 1 staat.

sjon

Zeg je dat met de verkiezingen ook altijd? Of begrijp je niet zo goed, hoe een poll werkt..

IC

Sjon, simpele ziel. Zullen we er even van uit gaan dat de meeste mensen tijdens de verkiezingen wel een eigen mening vormen.

Mooi gebruik van de komma trouwens.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.