De EHL en ABN AMRO starten ‘Junior EHL’

De EHL en ABN AMRO starten  een nieuw initiatief: de Junior EHL. Vier junior clubteams  krijgen de unieke kans om in de huid te kruipen van echte EHL Heroes als Loïck Luypaert, Mink van der Weerden, Jeroen Hertzberger en Robert van der Horst.  De teams gaan strijden om de eerste Junior EHL beker. De eerste editie van de Junior EHL start op 19 april tijdens het KO16/FINAL4 event dat van 16-21 april in op de velden van Oranje Zwart plaatsvindt.

Spelen als EHL Heroes

In de jeugdcompetitie krijgen topteams uit de C de kans om te proeven aan de EHL. Ze gaan zich meten met andere topteams uit hun categorie met als inzet: de felbegeerde Junior EHL beker. De teams spelen in het officiële EHL stadion in Eindhoven bij Oranje Zwart. Daarnaast krijgen de jeugdspelers dezelfde ervaring als de EHL spelers: er is een DJ aanwezig, de teambesprekingen vinden plaats in de EHL kleedkamers, er zal een line-up op het veld worden georganiseerd en tot slot zullen wedstrijden door echte EHL scheidsrechters worden geleid.

Start 19 april 2014

De eerste editie gaat op 19 april van start. Bij deze editie doen de volgende vier clubs mee: Nijmegen JC1, Naarden JC1, Laren JC1 en Rotterdam JC1. Deze vier teams spelen allemaal IDC en behoren dus tot de beste C teams van Nederland. Alle teams hebben enthousiast gereageerd op de uitnodiging en zijn fanatiek aan de slag gegaan om goed voorbereid bij de Junior EHL te verschijnen.

De eerste editie van de Junior EHL in het EHL stadion is voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is de Junior EHL gedurende de dag te volgen via het @ABNAMROSport twitter kanaal.

 

Comments (6)

  1. Klinkt voor mij als een junior HHL…

  2. Je hebt toch gewoon het ICC toernooi voor deze teams? Dat is 2 dagen later op Tilburg en MOP.

  3. Super vet idee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alleen jammer dat het met 4 Nederlandse team is, lijkt mij simpel ook een Duits en Belgisch team uit te nodigen

  4. Leuk idee, Zijn het de beste teams van vorig seizoen? In ieder geval niet alle vier van dit jaar. Maar wel allemaal ABN AMRO op het shirtje…

  5. snap niet dat ze niet de beste ABN AMRO clubs hebben genomen.
    Waar zijn OZ C1 en Bloemendaal C1 bijvoorbeeld?

  6. Flauwe grap

    Bdaal JC1 haalt pas spelers vanaf de B …

Reageer