Simpel en Fonds Gehandicaptensport organiseren tweede editie van het leukste G-Hockey- & korfbaltoernooi - Hoofdklasse Hockey Nederland

Simpel en Fonds Gehandicaptensport organiseren tweede editie van het leukste G-Hockey- & korfbaltoernooi

 

Na het ongekende succes van vorig jaar organiseren Fonds Gehandicaptensport en Simpel op zondag 1 september 2019 de tweede editie van het leukste G-Hockey- & Korfbaltoernooi.

Ook dit jaar hebben ze een geweldige locatie gevonden, namelijk AH & BC Amsterdam. De finales van het toernooi worden zelfs gespeeld in het bekendste hockeystadion: het Wagener Stadion! Heb je ook zin om met je team deel te nemen aan een dag boordevol sportiviteit en leuke activiteiten? FGS en Simpel nodigen jouw sportclub van harte uit om ook een onvergetelijke dag mee te maken!

Programma:

  • 09.15 – 10.00 uur: ontvangst teams
  • 10.00 – 10.15 uur: welkom en warming up
  • 10.15 – 12.00 uur: toernooi en overige activiteiten
  • 12.00 – 12.45 uur: gezamenlijke lunch
  • 13:00 – 15.00 uur: vervolg toernooi
  • 15:30 – 16.00 uur: finales in het Wagener Stadion
  • 16.15 – 17.00 uur: afsluiting met prijsuitreiking en gastoptreden

Naast de wedstrijden zijn er allerlei leuke activiteiten voor de spelers. Het belooft een sportieve, maar vooral gezellige dag te worden met zoveel mogelijk G-Hockeyers en G-Korfballers. Vanzelfsprekend wordt er voor iedere deelnemer en begeleider een lunch verzorgd.

G-Korfbal 
Ondanks dat het toernooi plaatsvindt bij een hockeyclub, zullen de faciliteiten voor het korfbal aanwezig zijn. Het kunstgrasveld is geschikt voor korfbalwedstrijden. Er wordt gespeeld volgens de regels van mono-korfbal. De scheidsrechters zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van het toernooi, ongeacht niveau of leeftijd. Sportiviteit staat voorop! Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met het KNKV.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fonds Gehandicaptensport via gkorfbal@fondsgehandicaptensport.nl.

 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van Fonds Gehandicaptensport.

Simpel.nl is niet alleen sponsor van Hoofdklassehockey.nl, maar ook actief als sponsor van 23 hockeyverenigingen en meer dan 16 korfbalclubs. Simpel.nl is dè Sim Only-aanbieder van Nederland en staat voor openheid, eenvoud en eerlijkheid. Simpel.nl vindt het belangrijk dat je enkele malen per week je mobiele telefoon niet gebruikt om te sporten in teamverband. Om daarna weer lekker goedkoop te bellen, internetten en te sms’en. 

 

Reageer