18-jarige Jannis van Hattum maakt overstap naar Pinoké

De 18-jarige Jannis van Hattum verlaat Laren en hockeyt volgend seizoen bij Pinoké, zo liet de club uit Amsterdam deze week weten aan hoofdklassehockey.nl. 

JannisvanHattum
Van Hattum

“Jannis geldt als een groot talent”, aldus bestuurslid tophockey Robert Hartog. “Niet veel spelers hebben op hun achttiende al een jaar Hoofdklasse als basisspeler meegemaakt. Bij ons krijgt Jannis de kans om door te groeien en alles uit zijn talent te halen”.

Naast de komst van van Hattum maakte de club ook bekend dat Joost Rijksen aan de selectie is toegevoegd. De aanvaller komt over van Amersfoort, waar hij afgelopen seizoen topscorer was met 28 goals – voornamelijk gescoord uit de strafcorner.

Pinoké zag Timme Hoyng, Joost van de Vijfeijken en Justin Reid-Ross vertrekken en trok naast bovenstaand tweetal ook de Duitse Jonathan Fröschle aan.

Benieuwd naar andere transfers in de hoofdklasse? Klik dan hier voor een overzicht.

Comments (1)

  1. Groot talent, doet Pinoké goede zaken mee. Had het persoonlijk meer gevonden voor Hurley aangezien die veel talenten de kans geven, maar misschien past Pinoké zijn tactiek dan eindelijk eens aan.

Reageer