Ali Akhtar derde aanwinst Schaerweijde

Foto © Ben Haeck – www.hockeyfotografie.nl

Promovendus Schaerweijde heeft Ali Akhtar, kortweg Lala, aangetrokken. De 28-jarige Pakistaanse speler speelde ruim 250 interlands en is inzetbaar als spits en middenvelder.

Lala is de derde aanwinst voor het team van coach Bart Looije (foto). Eerder werden Sebastiaan Westerhout en Just van den Broek al vastgelegd door de Zeister vereniging.

Comments (8)

 1. Realy I love Lala, lala is good,
  http://www.desii.nl

 2. Volgens van den heuvel zullen dit jaar geen pakistaanse spelers mee doen in nederlandse Hoofdklasse. nu Akhtar wel mee doet berngt dat wel twijfels over het beleid van pakistan.

 3. speelt denk ik niet meer in de nationale ploeg, en was altijd al een droom van hem om bij schaerweijde te spelen, whahahaha wat een grap.

 4. Ja het is een droom voor hem om in NL te spelen!Het is een hele goede spits, echt een neusje voor de goal! Hij komt natuurlijk ook voor het geld naar NL, en geef hem eens ongelijk! Met zo’n zak geld kan hij in Pakistan genoeg!!!

 5. wat verdient nou zo’n speler bij een hoofdklasse club???

 6. WIllem Jan

  Hij zit inderdaad niet meer bij de nationale ploeg. Net als Rehan Butt, is er uit gezet en op zoek naar een clubbie. De Pakistanen verdienen niet heel veel hier…kunnen in hun eigen land meer verdienen als ze voor een bedrijfsclub spelen. Krijgen hier rond de 15 000 exclusief woning….

 7. Ali wie? op google is niets over de beste man te vinden.

  hij zal toch niet pas 250x een stick hebben vastgehouden.

 8. € 15.000 euro? Lijkt me wat laag. I.v.m. verblijfsvergunning eisen hebben we het over minimaal €50K voor iemand van 30 jaar en ouder en €37K voor iemand onder de 30 jaar

Reageer