Arjen Lodewijks maakt overstap naar Den Bosch | Hoofdklasse Hockey Nederland

Arjen Lodewijks maakt overstap naar Den Bosch

De heren van Den Bosch verwelkomen komend seizoen Noud Schoenaker en Arjen Lodewijks. Schoenaker speelde afgelopen seizoen voor Nijmegen en Lodewijks komt over van Tilburg waarmee hij vorige maand degradeerde naar de overgangsklasse.

#9 Arjen Lodewijks
Arjen Lodewijks

Na degradatie van zijn club besloot Lodewijks dat hij graag in de hoofdklasse wilde blijven spelen en koos vervolgens voor HC ’s-Hertogenbosch. Daar ziet hij de kans om zichzelf verder te ontwikkelen in een team waarvan hij enkele spelers al langer kent.

Schoenaker komt over van Nijmegen waar hij tien jaar speelde. : “Ik heb daar echt topjaren gehad met heel veel mooie momenten! Ik kwam dit jaar tot de conclusie dat ik het beste uit mezelf wil halen en kies daarom voor de overstap naar een hoofdklasseclub. Mijn keuze is gevallen op HC ‘s-Hertogenbosch omdat er jongens in spelen die ik al ken en met wie ik graag wil samenspelen. Ik heb echter ook enkele trainingen meegedaan en voelde me eigenlijk al meteen thuis in het team (wat erg belangrijk is voor mij). De jongens uit Jong Oranje het zijn echt leuke gasten en ik ben blij met de trainer/coach.”

Volgens bestuurslid tophockey heren, Mark Dammen, is de selectie van Den Bosch heren 1 met de komst van deze twee spelers bijna rond.

Reageer