Billy Bakker en Voodoo creëren speciale Bakker-stick - Hoofdklasse Hockey Nederland

Billy Bakker en Voodoo creëren speciale Bakker-stick

Na een speciale uitgave voor Edi Tubau (Spanje) en Jong Ho Seo (Zuid Korea en Pinoké) is er nu ook een stick voor de Nederlandse international Billy Bakker. De Amsterdam-speler heeft in samenwerking met Voodoo de ‘Limited Billy Bakker Hero’ stick ontworpen. De stick is voor 120 euro te koop bij Special Sports in Amstelveen. Tijdens de play-offs gaat deze voor 100 euro over de toonbank.

Bakker, die zich afgelopen weekend onder andere door zijn golden goal met Amsterdam plaatste voor de play-off-finale, speelt al 10 jaar met de sticks van Voodoo en staat sinds zes jaar onder contract bij de hockeystick fabrikant.

Ook Hoofdklasse-sterren Kitty van Male, Teun Rohof, Carlien Dirkse van den Heuvel en Floortje Verheul schitteren met Voodoo op de Nederlandse velden. In het buitenland spelen de twee bovengenoemde spelers en de Australische internationals Luke Doerner en Jason Wilson al enige tijd met de uit Australië afkomstige sticks.

Comments (1)

  1. Wat een gaaf ding!! Voodoo toch altijd weer met nieuwe verrassende sticks/prints zeg! Nieuwe sneak preview op hun facebook, ben nu al benieuwd.

Reageer