Bloemendaal verliest in eigen huis van Kampong

Ook de heren van Kampong hebben hun eerste slag in de play-off strijd geslagen. De ploeg van Alexander Cox won op ’t Kopje  met 2-3 van Bloemendaal. Zaterdag treffen de twee teams elkaar wederom maar dan op Kampong.

Kampong Bloemendaal MdW Jenniskens Caspers
Zowel Caspers als Jenniskens wisten doel te raken (c) Maurice de Wert

De strijd tussen de nummers één en vier van de ranglijst barstte pas vijf minuten voor rust echt los. Nadat beide ploegen enkele corners onbenut hadden gelaten lukte het Kampong-captain Quirijn Caspers na een mooie uitbraak de score te openen. Het antwoord van Bloemendaal kwam slechts een minuut later via Pelle Vos waarna Caspers zijn op slag van rust alsnog aan de leiding wist te schieten.

Met deze 1-2 voorsprong op zak kwamen de gasten sterk de kleedkamer uit en lag de 1-3 van Thierry Brinkman al snel achter keeper Jaap Stockmann. De Mussen zetten daarna nog eens goed aan en kregen enkele goede kansen op de aansluitingstreffer. Deze kwam er echter pas tien minuten voor tijd via Tim Jenniskens maar deze kwam uiteindelijk te laat. De twee corners die de ploeg van coach Russel Garcia in de slotminuten nog kreeg werden niet verzilverd en dus ging de overwinning naar Kampong.Zaterdag9 mei treffen de twee teams elkaar wederom, maar dan op Kampong. Bij winst van Bloemendaal zullen zij zondag 10 mei in Utrecht de allesbeslissende wedstrijd spelen.

Comments (2)

  1. Koos Clubloos

    Bij het aanschouwen van bovenstaande wedstrijd mocht men met recht jammeren over het feit dat Bloemendaal en niet Rotterdam in de play-offs is beland. Rotjeknor had wellicht nog enige tegenstand kunnen bieden met de aanvallende power van Hertzberger/v Ass/Kellerman. Niveau van Bloemendaal was uitermate teleurstellend.

    Echter, nog teleurstellender dan de aanvallende onmacht van Bloemendaal op het veld is de onkunde en jaloezie op bestuurlijk niveau: nadat KampongTv twee uur bezig was met het maken van een samenvatting vanuit twee verschillende camera-standpunten, deze zelfde mannen van KampongTv VERBIEDEN om de samenvatting uit te zenden ‘omdat de uitzendrechten bij het thuisspelende team liggen’. Tsk tsk

    ‘A good sport always wins…’ ?

  2. Als de uitzendrechten bij Bloemendaal liggen is het ook vrij dom om als Kampong tv 2 uur bezig te zijn met een samenvatting maken.

Reageer